A Millî Takım'ın aday kadrosu açıklandı, Abdülkerim Bardakcı da çağrıldı

A Milli Futbol Takımı'nın, EURO 2024 Elemeleri'nde oynayacağı Ermenistan ve Hırvatistan maçlarının aday kadrosu belli oldu. Aday kadroda sezon başında Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Konyalı futbolcu Abdülkerim Bardakcı da yer aldı

A Millî Takımın UEFA EURO 2024 Elemeleri'nde 25 Mart'ta deplasmanda Ermenistan ve 28 Mart'ta Hırvatistan ile Bursa'da oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

EN FAZLA FENERBAHÇE'DEN

Fenerbahçe, 6 oyuncuyla ay-yıldızlı takıma en fazla futbolcu gönderen takım olarak dikkat çekti. Sarı-lacivertlileri, 4 futbolcuyla Beşiktaş, 3 oyuncuyla da Galatasaray takip etti.

A Milli Futbol Takımı'nın, EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubu ilk maçında 25 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ermenistan ve 28 Mart Salı günü Bursa'da Hırvatistan karşı karşıya geleceği maçların aday kadrosu belirlendi. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, kadroya Fenerbahçe'den Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Arda Güler, İrfan Can Kahveci ve Samet Akaydin'i davet etti. Böylece Fenerbahçe, 6 futbolcu ile milli takıma en fazla oyuncu gönderen takım oldu.

ABDÜLKERİM BARDAKCI ÇAĞRILDI

Beşiktaş'tan 4, Galatasaray'dan da 3 futbolcu milli takım aday kadrosuna çağırıldı.

Geçtiğimiz sezon Konyaspor'da sergilediği başarılı performansla milli takıma çağrılmadığı için eleştirilen Stefan Kuntz, Abdülkerim Bardakcı'yı Galatasaray formasıyla aday kadroya dahil etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri