Abdülkerim Bardakcı: Yenemeyeceğimiz takım yok

Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı, bu sezon ligde yenemeyecekleri takım olmadığını düşündüğünü söyledi.

Konyaspor'un takım kaptanı Abdülkerim Bardakcı, sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduğunu söyledi. Abdülkerim, Kayacık Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi medya mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sivasspor galibiyetini değerlendiren başarılı oyuncu, "Zorlu bir rakibe karşı oynadık ve çok önemli bir galibiyetle sezona başladık. Bu maçın devamını getirip 2. ve 3. haftayı da 3 puanla tamamlamak istiyoruz” dedi.

LİGİ ÜST SIRALARDA BİTİRMEK İSTİYORUZ

Kulübün 100. yılını kutlayacağı için bu sezonun özel olduğunu ifade eden 26 yaşındaki oyuncu, "Bu yıl en üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Çok iyi bir takım olduk. Bu yıl yenemeyeceğimiz takım yok. Ben böyle düşünüyorum. İnşallah bu haftayı da 3 puanla tamamlarız" diye konuştu.

Takım içerisinde güzel bir aile ortamı olduğuna vurgu yapan Abdülkerim, bunun başarıya giden yolda önemli olduğunu söyledi.

İNŞALLAH KONYASPOR’DA KALIRIM

Abdülkerim Bardakçı, sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili, görüşmelerin sürdüğüne işaret ederek, " Görüşmeler devam ediyor. Şu an her şey olumlu ilerliyor. Takımda kalmak istiyorum. Uzun yıllar bu formaya hizmet etmeyi umuyorum. Bu takımın kaptanı olmak gurur ve onur verici. İnşallah burada efsane olarak kalabilirim" diye konuştu.

HAYALİM BUNDESLİGA'DA OYNAMAK

Abdülkerim Bardakcı, Avrupa’da oynamak istediği ligin Almanya Bundesliga olduğunu ifade ederken örnek aldığı stoperin de Sergio Ramos olduğunu sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri