Ahmed Hassan'ın form grafiği giderek yükseliyor

Konyaspor'da Ahmed Hassan'ın form grafiği giderek yükseliyor

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup eden İttifak Holding Konyaspor, lider Trabzonspor'u takibine devam etti. Zorlu deplasmanda yeşil-beyazlılara 3 puan getiren gol Ahmed Hassan’dan geldi. Kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Mısırlı forvet yeşil-beyazlı formayla bu sezonki 4. golünü kaydetti. Son haftalarda yükselen form grafiği ile dikkat çeken ve ilk 11’de şans bulmaya başlayan Ahmed Hassan’ın 2 de asisti bulunuyor.

Mısırlı oyuncu geçtiğimiz hafta Adana Demirspor maçında, Rahmanovic’in attığı golde de büyük pay sahibi olmuştu. Ahmed Hassan’ın; tedavisi süren Cikalleshi iyileşse bile Giresunspor maçında da ilk 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeşil-beyazlılarda Cikalleshi’nin tedavisi de sürüyor.

EN GOLCÜ CİKALLESHİ

Geride kalan haftalarda rakip filelere 34 gol bırakan yeşil-beyazlılarda (1 gol rakip futbolcudan kendi kalesine) 33 golün 5’ine Sokol Cikalleshi imza attı. Arnavut oyuncuyu 4’er golle; Ahmed Hasan, Endri Çekiçi ve devre arasında Başakşehir’e transfer olan Serdar Gürler takip ediyor. Abdülkerim Bardakçı, Jose Mpoku ve Amar Rahmanovic 3’er golle skora katkı yaparken Guilherme ve Soner Dikmen de rakip fileleri 2’şer kez havalandırdı. Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytyqi ve Konrad Michalak 1’er kez gol sevinci yaşayan isimler oldu.

KONYASPOR’DA GOLLERİN

OYUNCULARA DAĞILIMI

SOKOL CIKALLESHI5
AHMED HASSAN4
ENDRİ ÇEKIÇI4
SERDAR GÜRLER (Ayrıldı)4
ABDÜLKERİM BARDAKÇI3
PAUL-JOSE MPOKU3
AMAR RAHMANOVIC3
GUILHERME SITYA2
SONER DİKMEN2
AMIR HADZIAHMETOVIC1
ZYMER BYTYQI1
KONRAD MICHALAK1

SÜPER LİG’DE PESİC İLK SIRADA

Süper Lig'de, Fatih Karagümrük'ün Sırp forveti Aleksandar Pesic attığı 12 golle, gol krallığında ilk sırada yer alıyor. 11 kez fileleri havalandıran Trabzonsporlu Cornelius, Kasımpaşa'nın santrforu Umut Bozok ile krallıkta ikinci sırayı paylaşıyor. Başakşehir’den Okaka, Beşiktaş’tan Batshuayi ve Kayserispor’dan Mame Thiam attıkları 9’ar golle krallık koltuğunda 3. sırada yer alıyor.

SÜPER LİG GOL KRALLIĞI
ALEKSANDAR PESICF. KARAGÜMRÜK12
CORNELIUSTRABZONSPOR11
UMUT BOZOKKASIMPAŞA11
CHUKA OKAKABAŞAKŞEHİR FK9
MICHY BATSHUAYIBEŞİKTAŞ9
MAME THIAMKAYSERİSPOR9
ASSOMBALONGAA.DEMİRSPOR8
MARIO BALOTELLİA. DEMİRSPOR8
AYOUB EL KAABİHATAYSPOR8
MAME DIOUFHATAYSPOR8
BAKASETASTRABZONSPOR8
EMRE AKBABAALANYASPOR8
JOEL POHJANPALRİZESPOR8

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYASPOR Haberleri