Akşehirspor sezonu açtı

Akşehirspor sezonu açtı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Akşehirspor, 17 Nisan’da başlayacak yeni sezonun startını verdi. Kırmız-beyazlı ekip teknik direktör Mehmet Şaşmaz önderliğinde Akşehirspor Tesislerinde çalışmalarına başladı. Akşehirspor’da teknik direktör Mehmet Şaşmaz’ın yardımcıları da belli oldu. Uzun yıllar Akşehirspor için çalışmış Akşehirli Mustafa Yağar ve 2017-2018 sezonunda takımda antrenör olarak görev yapmış Hilmi Yıldız, Mehmet Şaşmaz’ın yardımcılıklarına getirildi.

HEDEF 3. LİG

Yeni sezon öncesi oyuncularına hitap eden Mehmet Şaşmaz, “Geçmişte büyük başarılara imza atmış köklü kulüplerden birine geldik. Akşehirspor her zaman şampiyonluk yarışının içinde olmuş yönetimiyle taraftarıyla her zaman futbolcusuna değer vermiş ve hedeflerini hep yükseklerde tutmuş köklü bir kulüp. Son yıllarda şanssızlıkların peşini bırakmadığı ve bu yüzden 3. lige çıkamamış bir kulüp. Bu yıl bu hedefi gerçekleştirebilmek için inanıp çok çalışacağız” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Akşehirspor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Transfere hızlı bir giriş yapan Kırmızı-beyazlılar şu ana kadar kanat oyuncusu Serkan Akbakay, geçtiğimiz sezon da takımın formasını giyen defans oyuncusu Ömür Ağgün, tecrübeli ön libero Umut Şahin, sol bek Mustafa Sedat Yalvaç, defans oyuncusu Mücahit Ömeroğlu, 98 doğumlu forvet Eray Ergin, Galatasaray alt yapısında yetişen genç sağ bek İbrahim Kutay Dirlik, sol bek oyuncusu Orhun Kaan Ergen ve Serik Belediyespor’dan 24 yaşındaki kaleci Ahmet Özden’i renklerine dahil etti. Akşehir ekibinde transfer çalışmaları devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA'DA SPOR Haberleri