Aksesuarlandırma hizmeti çok seviliyor

Endekor olarak duvar kağıdından boyaya, anahtar teslim tadilat işlerinden ev tekstiline kadar bir konsept içinde çalıştıklarını belirten Beyza Nur Korkmaz, “Aksesuarlandırma hizmeti çok seviliyor” dedi

Endekor olarak duvar kağıdından boyaya, anahtar teslim tadilat işlerinden ev tekstiline kadar bir konsept içinde çalıştıklarını belirten Beyza Nur Korkmaz, “Müşterilerimizin isteği doğrultusunda aksesuarlandırma hizmeti veriyoruz. Aksesuarlandırma hizmeti çok seviliyor” dedi.

Yaklaşık 15 yıldır Konya’da hizmet veren Endekor, pandemi döneminde bünyelerine kattığı Chakra markası ile birlikte duvar kağıdı, boya, ev dekorasyonu ve ev tekstili alanında faaliyet gösteriyor. Endekor’un hizmet kapsamını ve sektördeki yerini gazetemize anlatan Endekor Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Nur Korkmaz, “Endekor olarak çalışmalarımıza başladığımız ilk zamanlarda boya ve duvar kağıdı sektöründe Larende bölgesinde çalışmalarımıza başladık. Daha sonralarında ise aksesuar alanını da bünyemize ekledik. Endekor olarak bir konsept oluşturmak istedik. Evimi güzelleştirmek istiyorum diye mağazamıza gelen her insan, boyasından duvar kağıdına, yalıtım malzemesinden mimari desteğe, aksesuardan ev tekstiline kadar her şeyi bulabileceği Endekor Konsepti oluşturduk. Endekor olarak bir konsept içinde çalışıyoruz. Mağazamız 4 kattan oluşuyor ve en alt katta boya alanı mevcut. Alanının en iyilerinden olan Polisan markasının Konya bayisiyiz” diye konuştu.

EV TEKSTİLİNDE DOĞALLIĞIN ADRESİ

Chakra’nın ev tekstili konusunda en önde gelen isimlerden birisi olduğuna değinen Korkmaz, “Ev tekstili konusunda da en üst sekmentte olan Chakra mağazamızı bünyemize kattık. Kalitesinin yanında doğal içerikli ürünlere sahip olması müşterilerimiz tarafından sıkça tercih edilmesinin başlıca nedeni. 2005 yılından beri ev tekstili konusunda fark yaratan Chakra markasının 43. mağazasıyız ve ilk franchiserıyız. Yüzde yüz Türk markası olan Chakra bünyesinde ev tekstili, ev kozmetiği, dekorasyon ve anneler tarafından çok sevilen bebek bölümü Little Chakra'yı bulundurmaktadır. Daha sonra Chakra, duvar kâğıdı ve aksesuar alanımız yer alıyor” şeklinde konuştu.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZEMİZ VAR

Aksesuar konusunda butik çalışan bir firma olduklarını vurgulayan Korkmaz, “Çok beğendiğimiz ve müşterilerimizin de beğeneceğinden emin olduğumuz ve her zevkten geniş kitleye hitap eden ürünleri mağazamızda sergiliyoruz. Yani çok modern üründen avangart ve spor ürünlere kadar her zevkten ürünü bulabilirsiniz. Yurtdışından da birçok markanın ürünlerini de mağazamızda bulabilirsiniz. Son dönemde de yerli firmalarla da yoğunlukta çalışıyoruz. Her zevkten ürünün yer aldığı geniş bir skalamız var” şeklinde konuştu.

KEŞİF GEZİSİ YAPIYORUZ

Konya’da en çok sevilen özelliklerinden birinin de aksesuarlandırma hizmeti olduğuna değinen Korkmaz, “Bir müşterimiz mağazamıza gelip ‘salonumu ve oturma odamı aksesuarlandırmak istiyorum’ dediğinde evinin görsellerine bakarak ya da evinde keşif gezisi yaparak müşterimiz için çalışma yapıyoruz. Müşterimiz beğendiği takdirde, projede yer alan aksesuarları müşterimizin evine giderek yerleştiriyoruz. Müşterimizi hiç yormadan bünyemizde hizmet veren mimarlarla, iç mimari destek sağlıyoruz. Bu uygulamayı aynı şekilde duvar kâğıdında da yapıyoruz. Müşterimiz sadece mağazamıza gelerek ürün beğeniyor” ifadelerini kullandı.

KONYA’DAKİ TEK TEMSİLCİSİYİZ

Konya’nın en çok marka ile çalışan ve en geniş koleksiyona sahip firması olduklarını ifade eden Korkmaz, “Duvar kağıdı konusunda Eijffinger, Elitis, Omexco, Thibaut gibi önde gelen dünya markalarının Konya’daki tek temsilcisiyiz. Bunun yanında yerli duvar kâğıdı konusunda en iyi tasarımlara sahip markalar ile çalışmaktayız. Duvar kâğıdı yaptırmak isteyen müşterilerimiz için ücretsiz keşif imkânımızın yanında çıtalama, yalıtım, poster ve duvar kaplama gibi uygulamalar da yapıyoruz. Bunlara ek olarak proje bazlı satış ve uygulamalarımız da mevcuttur” dedi.

ANAHTAR TESLİM TADİLAT İŞİ DE YAPIYORUZ

Endekor olarak anahtar teslim tadilat işleri de yaptıklarına dikkat çeken Korkmaz, “Müşterimiz mağazamıza gelerek evini yenilemek istediğini iletiyor ve bize hayalindeki evi anlatıyor. İç mimarlarımız projeyi çiziyor ve üç boyutlu şekilde evi müşterimize gösteriyoruz. Onay geldiği takdirde de; penceresinden kapısına, yıkılacak duvarından yalıtımına kadar her şeyiyle yeniledikten sonra anahtar teslim müşterimize evini teslim ediyoruz. Kısacası, inşaat ve mimari sektörüne dair her türlü hizmeti veriyoruz. Yalnızca inşaat tadilatları değil mekanik, elektrik ve mobilya alanlarında tadilat işlerimiz de mevcut. Ayrıca müşterilerimiz kesinlikle mağazamıza gelmeden aksesuar ve duvar kâğıdı konusunda karar vermemeli. Duvar kâğıdında da Konya’da bulunmayan pek çok markanın tek temsilcisiyiz. Konya’da duvar kâğıdında en geniş koleksiyona sahip firmayız. Özellikle bu alanda müşterilerimizin firmamızdaki çeşitliliği görmelerini isteriz” diyerek sözlerine son verdi. (Yiğit Berkay ÇOPUR)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri