Başbakan'dan Konya'ya özel teşekkür!

22 mayıstaki kongrede aday olmayacağını açıklayan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, veda konuşmasında Konyalılara özel teşekkür etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, veda etti... Davutoğlu, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklama yaptı, Ak Parti Gençlik Kollarına, Kadın Kollarına ayrı ayrı teşükkür etti.

Konya Milletvekili olan Başbakan Davutoğlu, memleketi için ayrı bir parantez açtı. Ahmet Davutoğlu, memleketinin kendisini bağrına bastığını, sahiplendiğini ve büyük destek verdiğini söyledi.

Zaman zaman konuşmasında sesi titreyen Başbakan Davutoğlu, Konya'nın seçimlerde kendisine büyük destek verdiğini söyledi. Başbakan, ''Konyalı hemşehrilerime özellikle teşekkür ediyorum. Balkon konuşmasının gücünü sizden aldım.  Konyalıların kimseye sitem duymamasını istiyorum' dedi.

Konyalı olmaktan gurur duyduğunu aktaran Başbakan, 'Biliniz ki Hazreti Mevlana'nın torunu olarak sevgi dışında yüreğimde hiçbir şey yok. Kimseye sitem, öfke, kırgınlık taşımıyorum.' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri