Bensu Soral, Kösem Sultan'da Rol Alacak mı?

Bensu Soral Kösem Sultanda oynucakmı oynamıyakmı konsunda Uzun süren sezsizliğini bozdu ve konuyla ilgili açıklamayı menajeri aracılığıyla yaptı.

Bensu Soral Kösem Sultanda oynucakmı oynamıyakmı konsunda Uzun süren sezsizliğini bozdu ve  konuyla ilgili açıklamayı menajeri aracılığıyla yaparak yalanladı. Uzun süre konuyla ilgili açıklama yapmayan Uzun süre konuyla ilgili açıklama yapmayan Bensu Soral bu iddiaları menajeri aracılığıyla yalanladı. Kösem Sultan’ın cast çalışmalarına başlandığı ilk günden beri Bensu Soral hakkında çıkan haberlerin doğru olmadığı açıklandı. Kösem Sultan’ın cast çalışmalarına başlandığı ilk günden beri Bensu Soral hakkında çıkan Kösem Sultan kadrosuna katıldı haberleri doğru değildir. Oyuncumuz Bensu Soral şuan Star Tv’de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde başrol oynamaktadır. Soral, 13.Bölümde final yapacak olan dizi bittikten sonra bir süre dizi çalışmalarına ara verecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri