Beşiktaş, Al-Musrati’nin maliyetini açıkladı

Beşiktaş, Al-Musrati'nin transfer sürecinin tamamlandığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş, Al-Musrati'nin transfer sürecinin bittiğini KAP'a bildirdi. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, oyuncunun transferi için Braga'ya kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro, sözleşmedeki şartların yapılması durumunda da zorunlu satın alma bedeli olarak 11 milyon Euro ödeme yapılacağı açıklandı.

Beşiktaş, 27 yaşındaki Libyalı orta saha oyuncusu Al-Musrati'nin transfer sürecinin bittiği KAP'a bildirdi. Siyah-beyazlı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, "Almoatasembellah Ali Mohamed Al-Musrati'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. SC Braga kulübüne 2023-2024 sezonu için net 1 milyon Euro kiralama bedeli ödenecektir. Ayrıca sözleşmedeki şartların yapılması durumunda oyuncunun kalıcı transferi hükmü devreye girecek ve SC Braga kulübüne transfer bedeli olarak 11 milyon Euro ödeme yapılacaktır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri