Ereğli Belediyespor mağlubiyetle başladı

Ereğli Belediyespor, 2. Lig Kadınlar yarı final etabının ilk maçında Eczacıbaşı’na 3-1 yenildi.

TVF 2. Lig Kadınlar yarı final etabı, Ankara TVF Beştepe ve Ankara TVF Selim Sırrı Tarcan Voleybol Salonlarında oynanan karşılaşmalarla başladı.

D Grubu’nda ilk maçında Eczacıbaşı ile karşı karşıya gelen Ereğli Belediyespor,  ilk seti 25-18 kapattı. 2. seti 25-23 kazanan skoru 1-1’e getiren temsilcimiz sonraki setleri 25-23 ve 25-22’lik sonuçlarla kaybetti ve mücadelen 3-1 yenik ayrılarak yarı finallere puansız başladı.

Temsilcimiz iyi mücadele ettiği ve son bölümlerine sayı farkıyla girdiği set sonlarını iyi oynayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Grupta diğer mücadelede Mert Grup Sigorta, Van BŞB Gençlik Spor’u 3-0 yendi.

Ereğli Belediyespor 2. maçında bugün Van BŞB Gençlik Spor’la karşı karşıya gelecek. Mücadele 16.30’a başlayacak. Yeşil-beyazlıların ilk 2 iddiasını sürdürebilmesi için bugünkü maçı kazanması gerekiyor.

4 grupta ilk 2 sırayı yer alan takımlar final grubuna yükselecek.

TVF 2. Lig kadınlar yarı final etabının tüm karşılaşmaları TVF Voleybol TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA'DA SPOR Haberleri