Ereğli Belediyespor Voleybol Takımı, sahne alıyor

Voleybol 2. Lig Kadınlar Yarı Final Etabı heyecanı bugün başlıyor.

Voleybol 2. Lig Kadınlar Yarı Final Etabı heyecanı bugün başlıyor. Ereğli Belediyespor, D Grubu’nda Ankara Mert Grup Sigorta, İstanbul Eczacıbaşı ve Van Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor’la final grubuna yükselmek için mücadele edecek. Yeşil-beyazlılar ilk maçını bugün Eczacıbaşı ile yapacak. Mücadele 18.30’da başlayacak. 2 maçında yarın Van BŞB Gençlikspor ile saat 16.30’da karşı karşıya gelecek Ereğli Belediyespor, 3. maçını da Cuma günü Mert Grup Sigorta ile oynayacak. Bu mücadelede 17.30’da başlayacak.

İLK 2 SIRADAKİLER FİNAL GRUBUNA ÇIKACAK

2. Lig Kadınlar Yarı Final müsabakalarında 4 grupta 16 takım mücadele edecek. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda gruplarda 1. ve 2. olan 8 takım final grubuna kalacak. Finaller 26-27-28 Mart 2021 tarihlerinde Ankara’da yapılacak.

TÜM MAÇLAR TVF VOLEYBOL TV’DE

Voleybol 2. Lig Kadınlar Yarı Final etabının tüm heyecanı, TVF Voleybol TV’nin YouTube kanalından voleybol severler ile buluşacak. 17-18-19 Mart 2021 tarihlerinde Ankara TVF Beştepe ve TVF Selim Sırrı Tarcan Voleybol Salonu’nda oynanacak toplam 24 karşılaşma, TVF Voleybol TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA'DA SPOR Haberleri