Ersöz ve Tutal, Gençlik Merkezi’ni inceledi

Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Gençlik Merkezi ve Spor Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. İkili, yapımı devam eden Gençlik Merkezi binasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı

Seydişehir’in spor yükünü hafifletmeyi amaçlayan Seydişehir Gençlik Merkezi’nde, çalışmalar devam ediyor. Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile bir araya gelerek, çalışmaları yerinde inceledi. Ömer Ersöz’e, Personel Şube Müdürü Abdurrahman Şahin, Meram İlçe Spor Müdürü Mustafa Koç ve Seydişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Vekili Soner Balcı eşlik etti.

‘ÖĞRENCİLERİ DÜŞÜNEREK TASARLADIK’

Gençlik Merkezi'nin Seydişehir'de çok önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini vurgulayan belediye başkanı Mehmet Tutal, gençlerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim hayatlarına katkı sunmak amacıyla birçok çalışmaya imza atıyoruz. Bu proje öğrencilerimizin gereksinim duyacakları sosyal ve kültürel ihtiyaçları düşünülmüş bir çalışma olacak. Üzerinde hassasiyetle durduğumuz Gençlik Merkezimiz, öğrencilerimize yakışan güzellikte ve donanımda olacak” dedi.

‘MODERN OLACAK’

Alaylar 2 Mahallesi Gazi İlkokulu karşısına yapımı devam eden Gençlik Merkezi’nin 5 bin metrekarelik bir alana oturduğunu kaydeden belediye başkanı Tutal, “Arsa tahsisi belediyemiz tarafından verilen Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılmakta. Modern bir ortam içerisinde okuma salonları, kütüphanesi, bilgisayar salonu, müzik ve edebiyat alanında derslerin verilebileceği derslikleri spor salonu ve kafeteryası bulunuyor. Seydişehir'deki gençlerimiz huzurlu ve kaliteli bir ortamda eğitim-öğretim hayatlarına katkı için yeni hizmetler alacak. Seydişehir Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve sosyal belediyecilik noktasında her bireye ulaşmak için tüm ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

‘BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ’

Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ise, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Yapımı devam eden Gençlik Merkezi’mizin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Gençlerimiz burada hoşça vakit geçirebilecekler. Ayrıca belediye başkanımıza spor ve gençlik adına verdiği destekten dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri