FETÖ hükümlüleri Konya'da yakalandı

Balıkesir ve Konya Ağır Ceza İlamat Masası tarafından aranan 2 FETÖ hükümlüsü Konya'da yakalandı.

Konya'da polisin düzenlediği operasyonda Balıkesir ve Konya Ağır Ceza İlamat Masası tarafından aranan 2 FETÖ hükümlüsü yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Konya'da polisin düzenlediği operasyonda, Fetullahçı Törer Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanması için sürdürülen çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan Balıkesir İlamat ve İnfaz Masası tarafından aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Yusuf B. Konya'da gizlendiği adreste, Konya Ağır Ceza İlamat Masası tarafından aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Adnan A. ise Konya'nın Karapınar ilçesinde gizlendiği adreste yakalandı. Polis ekiplerince TEM Şube Müdürlüğüne götürülen firari FETÖ hükümlüleri işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri