Futbola Aç Teknik Adam ve Yönetim Lazım...

İbrahim Yapıcı

Lig başlamadan bir hafta kala Bülent Korkmaz’la yollar ayrılıyor.Hemen akabinde boşta kim var diye arayan yönetimimiz İsmail Kartal ile anlaşıyor. Zaten kadro olarak yetersiz bir takım varken üstüne bir de İsmail Kartal’la anlaşılınca hoca bu takımla ne kadar bir başarı gösterebilir diye düşünmeden edemedim.

Önceki yazımda belirttiğim gibi beraberlikler ile bu sezon bitmez.Bitmeyeceği için sezonun ikinci yarısına kadar bu oyun şekli ile oynarsak İsmail Kartal ikinci devreyi göremez.

Konyaspor’un acilen oynadığı bu kısa paslar dan kurtulup hızlı bir şekilde rakip alana yayılması gerekiyor.Bunu yapmadığımız takdirde yenilgiler her zaman kaçınılmaz olur.

Konya maçına kadar hiç bir galibiyeti olmayan bir Gaziantep’e böylesine kötü bir oyunla vede rakibin de aynı şekilde kötü bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılmasını hem bizleri hem de taraftarı üzmüştür.

Gaziantep’te sahaya çıkan on bir’e bir diyeceğimiz yok.Lakin hocaya birisi söylemesi lazım oyuncu değiştirme hakkımızın beş olduğunu.Hoca ısrarla üç oyuncudan fazla değiştirmiyor.Anlamadığım bir durum ise Fenerbahçe’den bedelsiz olarak aldığımız Oğuz Kaan için her maçta oynatma sözümü verildi ya da Fenerbahçeli olduğu için mi oynatılıyor bu oyuncuyu hocaya yine sormak lazım.Yedekte bekleyen ve geçen hafta iyi bir oyun oynayan Samuel Edouk’u neden tercih etmiyor.Aynı şekilde Alper Uludağ sol kanatta iyi bindirmeler yapabilirken yine bu oyuncu neden değerlendirilmiyor.

Son olarak Konyaspor’lu oyunculara kaleye nasıl şut nasıl çekilir birilerinin öğretmesi gerekir. O şutları minare diker gibi diktiğimiz takdirde hiç bir şutumuz kaleye isabet etmez.

Artık önümüzde zorlu bir Başakşehir maçı ve   arkasından deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağız.Bu maçlardan bu oyunla nasıl bir skor ortaya çıkacak göreceğiz Gerçekten bu sezon işimiz çok daha zor. Allah yardımcımız olsun.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.