Havzanspor finallerin kapısından döndü

Öntur Havzanspor U19 takımı U19 Türkiye Şampiyonası’nda finalleri penaltılarla kaçırdı.

U19 Türkiye Şampiyonası 2. kademe grubunda mücadele eden Öntur Havzanspor, Eskişehir’de final bileti aradı. Gençlerin spora yönelmesinde önemli adımlar atan Öntur Havzanspor, turnuvaya Sakarya Harmanlıkspor beraberliğiyle başlarken, ikinci gün maçında İstanbul Feriköyspor’u 2-1 mağlup etti. Aldığı bir galibiyet bir beraberlikle finale yükselen Öntur Havzanspor, finalde Talas Gücü ile karşılaştı. Her iki takımın da mücadeleyi sonuna kadar sürdürdüğü karşılaşmanın galibini penaltılar belirledi. Penaltılarda 5-3 mağlup olan temsilcimiz Öntur Havzanspor, finallerde oynama şansını kaybetti.

Öntur Havzanspor Başkanı Fevzi Tezcan, turnuvada başarılı bir performans ortaya koyduklarını belirtirken, gelecek yıl biraz daha üstüne koyarak devam edeceklerini söyledi. Tezcan, gençlerin spor yapması için ellerinden geleni yaptıklarına dikkat çekerek, zorlu bir gruptan alınların akıyla çıktıklarının altını çizdi. Tezcan, ekonomik anlamda yerel yönetimlerin desteklediği takımların arasından sıyrılarak buralara kadar geldiklerinin altını çizerken, katıldıkları her branşta yeni gençleri spora kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri