Hüma Okulları’ndan Erken Kayıt Fırsatı

1 Şubat Pazartesi itibari ile telafi eğitime başlayan Hüma Okulları, öğrencileri için hem online hem yüz yüze eğitimlerine devam ediyor.

Sağlam bir sistemle yola çıktıklarını ve bu nedenle kriz dönemlerinden olabildiğince az etkilendiklerini belirten Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Telafi eğitimi ile öğrencilerimizin bir kısmıyla bile olsa bir başlangıç yapmak bizim umutlarımızı yeşertmektedir. Hüma Okulları eğitim sistemi sınav odaklı ve tüm koşulları ile disiplinli hizmet anlayışına dayanan bir yapıya sahiptir. Rehberlik ile tüm bu alt yapıyı harmanlayarak gerçekten çok güzel bir sinerji yakaladık. Bu sinerjiyi ailemize katılan her bir bireye aşılamayı ve bağlarımızı güçlendirmeyi başardık.  Özlemimiz de bu seviye dayanmaktadır. Şimdi 2. dönem için hızlı bir başlangıç yaparak devam edeceğiz. 31 Mart tarihine kadar erken kayıt fırsatlarımız avantajlarıyla birlikte devam edecek. Bu anlamda tüm ekibimiz velilerin iletişim kurmasına müsait ve bilgi almalarına yönelik hazır bulunmaktadır” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri