KARTAL KRİTİK VİRAJDA

Düşme korkusunu yakından hisseden Konyaspor, ligde son sırada yer alan Kayserispor’la zorlu bir mücadeleye çıkacak. Mücadele saat 14.00’da başlayacak.

İH Konyaspor, Süper Lig'in 23. haftasında bugün deplasmanda HK Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Kadir Has Stadyumu’nda 14.00’da başlayacak mücadeleyi FIFA Kokartlı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın 4.Hakemi Emre Kargın olacak. Mücadelede VAR koltuğunda Emre Malok, AVAR koltuğunda ise Murat Erdoğan oturacak.

2 TAKIM İÇİN DE KRİTİK

Bugünkü maç ligde kalma mücadelesi veren iki takım için de kritik öneme sahip. Ev sahibi Kayserispor, 15 puanla son sırada yer alırken Konyaspor 20 puanla 15. Sırada yer alıyor. Ev sahip ekip mücadeleyi adeta var olma mücadelesi olarak görüyor. Haftalardır aldığı kötü sonuçlara karşın düşme hattının üzerinde kalmayı başaran Konyaspor maçı kaybettiği takdirde, Ankaragücü de haftayı puanla kapatırsa, düşme hattına gerileyecek. 

İLK DEVREDEKİ MAÇI KONYASPOR KAZANMIŞTI

Yeşil-beyazlılarda sakatlığı bulunan Anicic’in yanı sıra sakatlıktan yeni kurtulan ve maç eksiği bulunan Miya bugünkü mücadele takımdaki yerini alamayacak. Ev sahibi ekipte ise Eray İşcan dışında öneli bir eksik bulunmuyor. Takımın Kayseri deplasman masraflarını eski yöneticilerden Okay Tınkır karşılayacak. Ligin ilk devresinde Konya’da oynanan mücadeleyi yeşil-beyazlı temsilcimiz 2-1 kazanmıştı. (M. Mustafa Özdemir)

MUHTEMEL 11

SERKAN

SKUBİC        SELİM           UĞUR                        SİTYA

JONSSON      VOLKAN

SHENGELİA            MAK              MİLOSEVİC

THURAM
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri