Hazırlık maçı: Konyaspor:1- Antalyaspor:0

Konyaspor, Erzurum kampında Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlıların golü Cikalleshi’den geldi

Konyaspor, Erzurum kampında Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti. Konyaspor, Erzurum kampının son gününde hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile karşılaştı. Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan maça Konyaspor; İbrahim Sehic, Adil Demirbağ, Ahmet Çalık, Zymer Bytyqi, Guilherme Sitya, Amir Hazdziahmetovic, Barış Yardımcı, Oğulcan Ülgün, Paul Mpoku, Erdon Daci ve Sokol Cikalleshi 11’iyle çıktı.

GOL CİKALLESHİ’DEN GELDİ

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un ikinci yarıda diğer oyuncularına da şans verdiği karşılaşmada yeşil-beyazlıların galibiyet golü 90+2’de Sokol Cikalleshi’den geldi. Daha önce Erzurumspor’u mağlup eden Konyaspor, 2. hazırlık maçını da kazanmış oldu. Karşılaşmada Antalyaspor’da Deni Milosevic, ilk kez eski takımı Konyaspor’a karşı forma giydi.

 

KAMP SONA ERDİ 

Konyaspor’un Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleştirdiği kamp sona erdi. 

İkinci etap hazırlıklarına Erzurum’da 22 Temmuz’da başlayan yeşil-beyazlıların kampı tamamladı. Temsilcimiz kısa izin sonrası çalışmalarına tesislerinde başlayacak ve lig başlayıncaya kadar hazırlıklarını tesislerinde sürdürecek. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri