Kızına önce uyuşturucu içirtti sonra erkeklere pazarladı!

14 yaşındaki kızına kokain içirip para karşılığı erkeklere satan kadın, kızının da ifadesiyle mahkeme tarafından suçlu bulundu.

İngiltere'de bir kadın, 14 yaşındaki kızına zorla kokain içirdi ve Manchester'ın fuhuş bölgesinde seks için para karşılığı sattı. 

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, Leanne Gilder isimli 29 yaşındaki kadın, geçtiğimiz ay serbest kalmıştı. Ancak söylenenlere göre Gilder, şartlı tahliyesinin sınırlarını geçti ve polise nerede olduğunu bildirmedi. Hafta sonundan beri takip edilen kadın, yakalandı.

 

2012 yılında çocuk fuhuşundan hapise giren Gilder, kızını pazarlaması için 60 pounda Michael Booth'a sattı. Booth, minibüsün arkasında kıza cinsel istismarda bulundu.

 

İki çocuk annesi Gilder, mahkemede hiç birşey yapmayıp masum olduğunu ve kızının 18 yaşında olduğunu düşündüğünü ve birlikte fahişelik yaptıklarını söyledi.

 

Annenin ifadesi, mahkemede kızının "beni sattı çünkü bana tecavüz edilmesinden para kazanıyordu" demesi üzerine jüri tarafından reddedildi.

 

Öte yandan, Micheal Booth ise 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri