Konya’da hırsızlık şüphelileri çaldıkları paralarla eğlenirken yakalandı

Konya’da bir hafta içinde 18 ayrı yerden hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile 6 şüpheli eğlence yaptıkları sırada düzenlenen operasyonla yakalandı.

Olay Konya’nın merkez Karatay ve Selçuklu ilçesinde meydana geldi.  İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 1 haftada 18 iş yerinde meydana gelen hırsızlık ihbarları üzerine çalışma başlattı.

4’Ü 18 YAŞINDAN KÜÇÜK

Polis ekipleri, güvenlik kameraları incelemesi ve saha çalışmalarının ardından motorla hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin Yılmaz. İ (18), Serdar A (19, Z.C.Y (17), İ.D. (16), H.D (15), S.K (16) olduğunu tespit etti. Hırsızlık yaptıkları iş yerlerinden para, cep telefonu, yiyecek, içecek, tabanca, sigara gibi malzemeler çalan 6 şüpheli bir kafede çaldıkları paralar ile eğlenirken yakalandılar. Şüphelilerin hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

ÇUVALIN İÇİNDE SAKLAMIŞLAR

Çaldıkları malzemeleri de arazide çuval içerinde sakladığı tespit edilen şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerden ele geçirilen, 2 motosiklet, 1 televizyon, 10 kurusıkı tabanca, 1 pompalı tüfek, çok sayıda gıda malzemesi ve para sahiplerine teslim edildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Dilhan Dumanoğlu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri