Konya’nın yükselen lezzet markası: 173 Tantuni ve Kokoreç

Konya’nın yükselen lezzet markası: 173 Tantuni ve Kokoreç
Türkiye’nin lezzet sektöründe yerini sağlamlaştıran ve markalaşma sürecini emin adımlarla tamamlayıp hedeflerinde başarıyı yakalayan Senem Çınar, 2 adet franchise bayisi ve 2 adet şubesi ile hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti.

Türkiye’nin lezzet sektöründe yerini sağlamlaştıran ve markalaşma sürecini emin adımlarla tamamlayıp hedeflerinde başarıyı yakalayan 173 Tantuni ve Kokoreç Yönetim Kurulu Başkanı Senem Çınar, 2 adet franchise bayisi ve 2 adet şubesi ile hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti.

dsc-1124.jpg

Ürünlerini dışarıdan temin yöntemi ile değil, üst seviyede hijyen koşullarını sağladıkları et işleme merkezinde hazırlayarak yaptıklarını aktaran Senem Çınar, “2023 yılı ve devamında yeni hedefler koyarak zincir restoran sayısını arttırıp, daha çok istihdam yaratarak büyük bir aile olmayı hedefliyoruz. 2014 yılında Telefoncular Grup Şirketlerine yeni bir şirket ve marka olarak doğan 173 Tantuni ve Kokoreç, sektöründe kaliteli hizmeti ve damakta kalan lezzetleriyle Konya’nın vazgeçilmezlerinden olmuştur” dedi.

‘LEZZET DURAKLARI HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ’

173 Tantuni ve Kokoreç’in çalışma prensipleri ve kurallarından ödün vermeyen Yönetim Kurulu Başkanı Senem Çınar, “F&b – Food and Beverage sektöründe heyecanla yerini alan eşim Hulusi Çınar’ın markalaştırdığı 173 Tantuni ve Kokoreç bayrağını eşimden devraldığım ilk günden bu yana, aynı heyecan ve duygularla her gün büyüyen ekibimle taşıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, Tantuni & Kokoreç konseptimizi yalnızca Konya’da değil Türkiye’nin birçok noktasında yer alacak vazgeçilmez lezzet durakları haline getirmek istiyoruz. Bu doğrultuda yeni bir yapılanma sürecine giren, Ar-Ge çalışmalarına aralıksız devam eden ve yeni lezzetleri müşterileri ile buluşturmak için çalışan 173 Tantuni ve Kokoreç, gelecekte ulusal bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” ifadelerini kullandı.

TANTUNİNİN VAZGEÇİLMEZ TADI BİFTEK ETİNDEN GELİYOR

En sevilen sokak lezzetlerinden biri olan tantuniyi ince lavaş veya ekmek arası şeklinde yağsız ve sinirsiz biftek etinden hazırlayarak müşterinin isteğine göre sunduklarını belirten Senem Çınar, yoğurtlu tantuni seçeneği ile de farklı lezzet yorumu kattıklarını aktardı. Yerinde hizmet verdiklerini de ifade eden Senem Çınar, “Müşterilerin-firmaların istekleri doğrultusunda ekipman ve çalışanları ile birlikte işyeri, konut, fabrika, açık hava mekanları gibi ortamlarda yerinde pişirip-sunma şeklinde gerçekleştirdikleri hizmet faaliyeti ile müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşıyoruz” diye konuştu.

SÜT KUZUSUNDAN KOKOREÇ

Kokoreçlerinin özel olarak serbest dolaşan hayvanlardan yapıldığının altını çizen Senem Çınar, “Şişler, kokoreç için özel hazırlanmış mangallarda yatay konumda asılı şekilde döndürülerek pişiriliyor. Kızartma işleminden sonra dilimlenip bol baharat ile lezzeti yükseltiliyor. Müşteri isteğine göre ince-iri kıyım sebzeli-sade olarak sunuma geçiliyor. Restoran menülerinde eskiden yer bulamayan kokoreç artık bir sokak lezzeti olmaktan çıkıp menülerin vazgeçilmezi oldu. Tantuni ve kokoreçin yanında bol meze çeşitleri, midye dolması ve tatlıları ile göz dolduran 173 Tantuni ve Kokoreç, güler yüzlü çalışanları ve nezih mekanları ile müşterilerine her daim gururla hizmet vermeye devam ediyor” diyerek sözlerine son verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri