Konyaspor 5 haftada işi bitirmek istiyor

Kendisi için son derecek kritik 5 maçlık periyoda çıkacak yeşil-beyazlılar, bu maçlardan minimum 10 puan çıkartarak son 3 haftaya büyük ölçüde rahatlamış olarak girmeyi hedefliyor

 

Kovid-19 pandemisi sonrası 12 Haziran’da yeniden start alacak Süper Lig’e Gençlerbirliği deplasmanında oynayacağı karşılaşmayla bir kez daha merhaba diyecek Konyaspor 5 haftalık süreci  iyi şekilde geçirerek ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemek istiyor.

5 MAÇTA HEDEF 10 PUAN

5 haftalık dilimde sırasıyla Gençlerbirliği, DG Sivasspor, Beşiktaş, Ç. Rizespor, Gaziantep FK takımlarıyla karşı karşıya gelecek yeşil-beyazlılar bu maçlarda minimum 10 puan çıkartarak son 3 haftaya büyük ölçüde rahatlamış olarak girmeyi hedefliyor. Söz konusu 5 maçlık süreçte yeşil-beyazlılar için kötü senaryoda ise hedef 8 puan olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
5 maçlık periyotta karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının sonucu Konyaspor için hayli önem taşıyor. Küme düşme potasındaki rakipleri arasında yer alan Gençlerbirliği maçına galibiyetle başlamanın hem moral hem de sıralama açısından öneminin farkında olan temsilcimiz zorlu maça mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak.

SON 3 HAFTAYA RAHATLAYARAK GİRMEK İSTİYOR

Son 3 haftada şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir ve Trabzonspor’la çok zorlu mücadelelere çıkacak Konyaspor kapanışı da hafta da sezonun flaş ekiplerinden Alanyaspor’la yapacak. 5 maçlık periyotta 10 puana ulaştığı takdirde, yeşil-beyazlıların  kalan 3 haftaya ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyerek girme ihtimali yüksek gözüküyor. 8 puan toplaması halinde ise oluşacak puan tablosu önemli olacak ve özellikle Alanyaspor maçı çok önemli hale gelebilecek.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri