Konyaspor, Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık'la sözleşme uzattı

Konyaspor Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile sözleşme uzattı

Konyaspor, başarılı stoperler Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile Başkan Fatih Özgökçen'in katıldığı törende sözleşme uzattı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Ahmet Çalık 3 yıl, Abdülkerim Bardakçı ise 3+1 yıllık sözleşmeye imza koydu.

ÖZGÖKÇEN: FEDAKARLIK GÖSTERDİLER

İmza töreninde konuşan Başkan Fatih Özgökçen, "Oyuncularımız, Konyaspor'un üstün menfaatlerini değerlendirerek yeri geldi kendi menfaatlerinden de taviz verdiler. Ben bu noktada her ikisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Konyaspor bu birlik ve beraberlik içerisinde çok daha iyi yerlere gelecektir diye umut ediyorum. Ahmet ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Abdülkerim'le 3+1 bir sözleşmemiz akdedildi. İnşallah şimdiye kadar göstermiş oldukları 13 maçtaki mücadeleci tavırlarını geri kalan periyotta da sonuna kadar göstereceklerdir. İmzaların şehrimize, kulübümüze, futbol camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

ABDÜLKERİM VE AHMET: MUTLUYUZ

İmza töreni sonrası konuşan Abdülkerim Bardakcı, "Konyalıyım ve her şeye burada başladım. Konya'da profesyonel oldum. Şu an için çok mutluyum. Ligde güzel giden bir gidişatımız var. İnşallah bu sözleşmeler ile da güzel olacak." dedi.

Çok heyecanlı ve mutlu olduğunun altını çizen Ahmet Çalık ise, "Beni bu imzaya layık gören başkanımıza, kulüp yönetimimize, hocamıza ve bende emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir gidişatımız var. Ele ele vererek, taraftarımız bütün şehrimiz ile birlikte takımımızı en güzel yerlere getirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri