Konyaspor üç imza birden attırıyor

Son haftaları oldukça gergin geçiren Atiker Konyaspor, bu hafta transferde oldukça hareketli anlar yaşıyor. Yeşil-beyazlılar, birkaç gündür Konya’da olan Malick Evouna, dün şehre gelen Patrick Friday Eze ve Petar Filipovic ile anlaşma imzalayacak

Transferde ince eleyip sık dokuyan Atiker Konyaspor, son birkaç günü oldukça hareketli geçirdi. Yeşil-beyazlılar, stoper ve forvet bölgesi için çalışmalarını yoğunlaştırırken bugün imzaların gelmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlılarda ilk isim birkaç gündür kentte bulunan ve sağlık kontrolünden geçen Malick Evouna olacak. Evouna ile birlikte Patrick Friday Eze’nin imza atacağı belirtilirken, Petkar Filipovic’in de kısa süre içinde imza atması bekleniyor.

ÇİN LİGİ’NDEN GELİYOR

Yeşil-beyazlıların birkaç gündür beklettiği isim Malick Evouna’nın bugün sözleşme imzalaması bekleniyor. Gabonlu forvet 1,85 boyunda ve 24 yaşında. Gabon’da, Fas’ta ve Mısır’da forma giyen Evouna son olarak Çin Ligi takımlarından Tianjin Teda Reserves formasını giyiyordu. Transferde hata yapmak istemeyen yeşil-beyazlılar Evouna’yı sıkı bir sağlık kontrolünden geçirdiler.

DÜN KENTE GELDİ BUGÜN İMZALAYACAK

Atiker Konyaspor’da diğer bir imza da dün kente getirilen Patrick Friday Eze’ye attırılacak. Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Fujairah’ta forma giyen Eze, 1,87 boyunda merkez forvet özelliklerine sahip bir isim. Dün şehre gelen Eze, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra bugün anlaşma imzalanacak.

STOPERE FİLİPOVİC

Yeşil-beyazlılar, Vukovic’in takımdan ayrılmasının ardından sol stopere iyi bir isim ararken, aradığı stoperi Avusturya’da buldu. Yeşil-beyazlılar, Hırvatistan uyruklu Filipovic’le prensipte anlaşırken, oyuncunun başka taliplerinin de olduğu öğrenildi. Avusturya Bundesliga ekiplerinden Austria Wien’in stoperi Petar Filipovic’e imza attırmaya çok yaklaşan yeşil-beyazlılar, oyuncuyu bugünlerde kente getirebilir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri