Konyaspor'da sezon başı sakatlıkları can sıkıyor

Konyaspor'da Alper Uludağ, sezonu büyük ölçüde kapatan Marin Anicic'in sakatlıklarının ardından Uğur Demirok ve Jevtovic'in de sakatlanması moralleri bozdu.

Konyaspor'da  önce Alper Uludağ,  sonra sezonu büyük ölçüde kapatan Marin Anicic'in sakatlıklarının ardından Uğur Demirok ve Jevtovic'in de sakatlanması moralleri bozdu.

Erken gelen sakatlıkların sezon geçtiğimiz sezonun etkisinden mi yoksa başka nedenden mi kaynaklandığıyla ilgili  sağlık ekibinin çalışma başlattığı öğrenildi.

UĞUR 3-4 HAFTA YOK

Konyaspor’da antrenmanda sakatlanan Uğur Demirok’un 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Konyaspor Kulüp Doktoru Gökhan Özhan futbolcular Uğur Demirok, Marko Jevtovic ve Alper Uludağ’ın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Dr. Gökhan Özhan, Uğur Demirok’un antrenman sırasında sol uyluk arka kas grubu biceps femoris kasında 2.derece kas zorlanması ve ödem tespit ettiklerini belirterek futbolcumuzun 3-4 hafta sahalardan uzak kalmasının beklendiğini söyledi.

JEVTOVİC’İN DURUMU İYİ GİBİ

Marko Jevtovic’in Denizlispor ile oynadığımız maçta sol uyluk ön kas gurubu üst dış kısmından aldığı darbe nedeniyle kanama ve yoğun ödem problemi yaşadığını ifade eden Gökhan Özhan, “Oyuncumuzun takımdan ayrı olarak bireysel çalışma yapmasında bir sorun görünmüyor. Birkaç gün içinde klinik durumuna göre takımla antrenmanlara başlayabilir" dedi.

ALPER FİZYOTERAPİST EŞLİĞİNDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Özhan, sakatlığı devam eden Alper Uludağ’ın da fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini açıkladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri