Konyaspor’un gençleri pilot takıma

Konyaspor ara transfer döneminde renklerine dahil ettiği gurbetçi oyuncu Ertuğrul Tekşen’i pilot takım Karatay Termal 1922 Konyaspor’a verdi.

Konyaspor ara transfer döneminde renklerine dahil ettiği gurbetçi oyuncu Ertuğrul Tekşen’i pilot takım Karatay Termal 1922 Konyaspor’a verdi.

Karatay Termal 1922 Konyaspor,  Konyaspor'dan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Selim Dilli ile 1,5 yıllık, 20 yaşındaki forvet oyuncusu Ertuğrul Tekşen ile 1,5 yıllık, 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Şener Kaya ile 1,5 yıllık, 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Ali Büyüksayar ile 1,5 yıllık kiralık olarak, 20 Yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Eskiköy ile 2,5 yıllık, 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdül Samet Kaya ile 2,5 yıllık, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Mücahit Kaya ile 2,5 yıllık18 yaşındaki savunma oyuncusu Yağız Efe Zeybek ile 2,5 yıllığına anlaştı.

2 İMZA DAHA

Karatay Termal 1922 Konyaspor Altay'dan 19 yaşındaki savunma oyuncusu Kuban Altunbudak ile sezon sonuna, Hollanda 2.lig takımlarından MVV Maastricht'den 23 Yaşındaki orta saha oyuncusu Serhat Kot ile de  2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Seddar Karaman ve Kemal Aleçakır'ın

SÖZLEMELERİ FESHEDİLDİ

Karatay Termal 1922 Konyaspor'da Seddar Karaman ve Kemal Aleçakır'ın sözleşmesi fesh edildi. Yapılan açıklamada, “olup takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri