Konyaspor'un gol raporu

Konyaspor'un ilk devre gol raporu

EN GOLCÜ İSİM  KRAVETS

Süper Lig’in ilk devresinde 27 gol atan Konyaspor, maç başına 1,35 gol ortalamasıyla oynadı.

Ligin ilk devresinde Kon­yaspor’un en golcü oyuncusu 7 golle Artem Kravets oldu.

Kravets yeşil-beyazlıların attığı 27 golün yaklaşık 4’te birine adını yazdırdı. Ukraynalı forvetin gollerinin 1’i penaltıdan 3 ü kafa vuruşundan geldi. Kravets, 2 golde de asist yapan isim oldu.

CİKALLESHİ BEKLENTİLERİ

KARŞILAYAMADI  Konyaspor’da Sokol Cikalleshi, ilk devrede beklentilerin altında kaldı. Arnavut oyuncu ilk devrede sadece 1 gol atabildi. Temsilcimiz Galatasaray maçında yıldızlaşan genç Makedon oyuncu Erdon Daci ise ilk yarıyı 2 golle tamamladı.

UĞUR DEMİROK’TAN 4 GOL

Konyaspor’da ilk devrede Artem Kravets’ten sonra en golcü isim Uğur Demirok oldu. Ara transfer döneminde takımdan ayrılan deneyimli stoper, yeşil-beyazlı for­mayla, 4 penaltı golüne imza attı.

ORTA SAHA DESTEĞİ

Konyaspor’un gollerine orta sahadan büyük destek geldi. Amir Hadziahmetovic, Levan Shengelia ve Marko Jevtovic 3’er gol, Musa Çağıran ve Deni Milo­sevic de 1’er gol kaydetti.

SKUBİC’TEN 7 GOLE KATKI

Konyaspor’un başarılı sağbeki Nejc Skubic 7 gole doğrudan katkı yaptı. İlk devrede rakip fileleri 2 kez havalandıran Slo­ven oyuncu, 5 de asist yaparak yeşil-beyazlıların hücumuna önemli katkı sağladı.

SÜPER LİG’İN  KRALI BOUPENDZA

Süper Lig’in ilk devresinde en çok gol atan isim A takaş Ha­tayspor’dan Aaron Boupendza oldu. Gabonlu oyuncu ilk devreyi 13 golle zirvede bitirdi. Boupen­dza’yı 12 golle Beşiktaş’tan Cyle Larin, 11 golle yine Beşiktaş’tan Vıncent Aboubakar takip etti. Gaziantep Fk’nın Rumen golcü­sü Alexandru Maxim 10 golle 4. sırada yer alırken onu da 9 golle Galatasaray’dan Mbaye Diagne takip etti.

TÜRK OYUNCULARDAN  EN GOLCÜ  ADEM BÜYÜK

Süper Lig’in ilk devresinde en çok gol kaydeden isim Yeni Malat­yaspor’dan Adem Büyük oldu. 34 yaşındaki deneyimli oyuncu rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Adem Büyük, gollerinin 6’sını penaltı vuruşundan kaydetti. Deniz­lispor’dan Hugo Rodallega ve Çay­kur Rizespor’dan Milan Skoda da ilk devreyi 8 golle kapatan isimler oldu. (İbrahim Yapıcı)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri