Leyla Şahin Usta’dan Selçuklu’nun okul dışı öğrenme ortamlarına tam not

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Hatice Hatun Mahalle Külliyesi ile Sanat ve Tasarım Atölyesi’ni gezdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Hatice Hatun Mahalle Külliyesi ile Sanat ve Tasarım Atölyesi’ni gezdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Hatice Hatun Mahalle Külliyesi ile Sanat ve Tasarım Atölyesi’nde incelemelerde bulundu. Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına kazandırılan ve her yıl binlerce öğrencinin faydalandığı okul dışı eğitim alanları her yaştan çocuğa yeni ufuklar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde yer alan Sanat Tasarım Atölyesi ile öğrencilere Robotik Kodlama ve İnovasyon, Seramik (Çini), Ahşap ve Metal, Resim ve Kağıt Katlama atölyelerinde eğitimler veriliyor. Burada el becerileri artan öğrencilerin hayal dünyaları da zenginleşiyor. Yine Hacıkaymak Mahallesi’nde yer alan Hatice Hatun Mahalle Külliyesi okul öncesi öğrencilere yönelik olarak öğrenme ortamları ve içerisinde yer alan sosyal donatılarıyla büyük ilgi görüyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ‘nın ev sahipliğinde Hatice Hatun Mahalle Külliyesi ile Sanat ve Tasarım Atölyesi’nde incelemelerde bulundu. Eğitim sınıflarını tek tek gezen Usta’ya Başkan Ahmet Pekyatırmacı ve kurum yetkilileri tarafından dersliklerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Selçuklu Belediyesi Keleşoğlu Kütüphanesi ve Hatice Hatun Millet Kıraathanesi’ni de ziyaret eden Usta ve Pekyatırmacı buradan hizmet alan gençlerle de sohbet etti.

Genel Başkan Yardımcısı Usta, Selçuklu Belediyesi’nin çocuklar ve gençlerin yeteneklerinin geliştirilmesi, yeni bilgi ve becerilerle donatılmasına yönelik birçok hizmet ürettiğini ifade ederek Başkan Pekyatırmacı’ya eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Pekyatırmacı: Önceliğimiz gençlerimizin eğitimi

Selçuklu'da eğitim hizmetlerine her zaman öncelik verdiklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı," Gençlerimiz, çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların donanımlı bireyler olarak hayata hazırlanması için eğitme bugüne kadar büyük destekler verdik. Bu çalışmalarımı son yıllarda hayata geçirdiğimiz Sille Tabiat Okulu, Hatice Hatun Mahalle Mektebi, Sanat ve Tasarım Atölyesi gibi okul dışı öğrenme ortamları ile daha da zenginleştirdik. Sunulan bu hizmetler öğrencilerimizin hem duygusal zekâ gelişimi hem de keyifli vakit geçirmelerine katkı sağlıyor. Bu sayede iletişim becerileri gelişen öğrencilerimiz daha açık fikirli, daha girişken ve özgüven sahibi bireyler olarak yetişiyorlar. Bu güzel gelişmenin toplumsal anlamda geleceğe kazanım olarak dönmesi bizleri memnun ediyor. Bugün Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta Hanımefendiye tesislerimizi tanıtma fırsatı bulduk. İlgi ve destekleri için kendilerine teşekkür ediyorum ” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri