MEDAŞ 10’uncu yılını kutladı

MEDAŞ Elektrik Dağıtım Şirketi 10. yılı doldurması nedeniyle etkinlik düzenledi

Programa Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, MEDAŞ genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ayhan Yavrucu ile çok sayıda MEDAŞ çalışanı katıldı. Programda konuşan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, elektrik üzerine şikâyetlerin üçte birine düşmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rakamların her şeyi ortaya koyduğunu ifade eden Vali Toprak, “Gerçekten oradaki rakamlar zaten bu firmamızın ne kadar işin bilincinde olduğunu gerek iş manasında gerekse personel yönetimi manasında, gerek ekonomik davranma manasında, gerek memleket faydasına olacak kararlar manasında ne kadar doğru işler yaptığını net bir şekilde gördük” ifadelerini kullandı.

“ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILARIN MEYVESİNİ TOPLUYORUZ”

 MEDAŞ genel Müdürü Erol Uçmazbaş ise, tanıtım videosunda 10 yılda yaptıklarını özet olarak anlatmaya çalıştıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı; “Şüphesi ki yaptıklarımız bu kısa videoya sığacak değildi. Burada belli başlı en önemli şeyleri anlatmaya çalıştık. Devir sonrası sıkıntılı günler oldu, çok sorunlar yaşadık. Kurallar değişti belki ama çok şükür ki bugün 10. yılın sonunda o gün çektiği sıkıntıların meyvesini topluyoruz. Biz videoda anlattıklarımızın sonucunda MEDAŞ’ı iyi yere getirdiğimize inanıyorum. Bugün itibariyle MEDAŞ sektöründe örnek bir şirket haline geldi. Son 1 ay içerisinde 5 dağıtım şirketi tarafından ziyaret edildik. Uygulamalarımızı öğrenmek için buraya geldiler, nasıl yaptığımızı öğrenmeye çalıştılar. Bu örnek olduğumuzu gösteriyor. Yakın ilişki içerisinde bulunduğumuz kamu kuruluşları TEDAŞ ve EDK tarafından örnek gösterilen bir şirket oldu. Mevzuat değişikliği ve ya başka zamanda mutlaka görüşümüzü alıyorlar. Bütün bunlar 10 yılda yaptıklarımızı güzel ve doğru olduğunu gösteriyor. Tabi bütün bunları yapan aslında sizlersiniz.” (Ayşegül Ertul)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri