Promosyon sektöründe 35 yıllık tecrübe

Matbaa ve promosyon sektöründe faaliyetlerini sürdüren Pınar Matbaa ve Promosyon, sektördeki 35 yıllık tecrübesiyle Konya’da hizmet veriyor. Ahmet Çopur, daha iyi hizmet verebilmek adına Kızılay Hastanesi yakınına ikinci şubelerini açtıkları belirtti.

35 yıldır Konya’da faaliyetlerini sürdüren Pınar Matbaa ve Promosyon, tecrübesiyle sektörde aranan firmalar arasında yer alıyor. Yıllar önce babalarından öğrendikleri mesleği icra ettiklerini söyleyen Pınar Matbaa ve Promosyon sahibi Ahmet Çopur, “Matbaa ve promosyon sektörü bizim baba mesleğimiz. Babamız 1973/74 yıllarında çırak olarak bu sektöre girip bunun üzerine devam etmiş. Biz de gençlik çağından itibaren okuldan fırsat buldukça kendi mesleğimize vaktimiz olduğu kadar eğildik. Bir şeyler öğrenmeye çalıştık ve şükürler olsun öğrendik. Şimdi babamızı emekli ettik ve bu bayrağı devraldık. Bunların yanı sıra eğitim hayatımıza devam ediyoruz. Selçuk Üniversitesi Tasarım-Basım-Yayıncılık Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum. Memuriyetten ziyade baba mesleğini sevdiğimden dolayı bu sektörde hizmet veriyorum” diye konuştu.

VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDA DURUYORUZ

Yaptıkları işlerde verilen sözün arkasında durduklarını ve iş hayatında en önemli önceliklerinin dürüstlük ve güven üzerine olduğunu vurgulayan Çopur, “Günümüzde şartlar bunu gerektirdiği için eğitime önem vermek gerekiyor. Bunun yanında dürüstlük ve güven de en önemli hususlardır. Yaklaşık 35 yıldır Larende Caddesi’nde hizmet vermekteyiz. Her türlü basım, promosyon, kartvizit, katalog, davetiye vb. işleri yapıyoruz. Matbaa anlamında akla gelen her şeyi yapmaktayız. Hava ve suyun dışında her şeyin basımını gerçekleştiriyoruz. Biz yaptığımız işlerde verdiğimiz sözün arkasında duruyoruz. Dostluk ilişkilerini ön planda tutuyoruz ve her müşterimizle samimi ilişkiler kurarak onları memnun etmeye çalışıyoruz. Bizim sözümüze güvenip gelen dostlarımızı bugüne kadar mahcup etmedik, güvenlerini sarsmadık. Allah yolumuzu açtı ve bugünlere geldik” şeklinde konuştu.

TEKNOLOJİ MATBAA SEKTÖRÜNÜ ÜST SEVİYELERE TAŞIDI

Gelişen teknoloji ile birlikte matbaa sektöründe malzeme ve promosyon sektöründe baskı ve malzeme kalitesinin arttığına değinen Çopur, “Teknolojinin hızla gelişmesi, matbaa ve promosyon sektörüne bir sürü olanak sağladı. Bunların başında da üretimin makineleşmesi geliyor. Makineleşen üretimle birlikte artık seri üretime geçildi ve el işçiliği azaldı. Bu anlamda artan baskı kalitesi ve ürün çeşitliği, matbaa sektörünün üst seviyelere taşıdı” dedi.

2. ŞUBE PROMOSYON SEKTÖRÜNE HİTAP EDİYOR

Daha iyi hizmet verebilmek adına Kızılay Hastanesi yakınına ikinci şubelerini açtıklarına değinen Çopur, “2. Kuşak olarak sektörde verdiğimiz hizmeti daha kaliteli ve daha iyi hale getirebilmek adına promosyon ve matbaa işlerini ayırarak ikinci şubemizi açtık. Yani birinci şubemizde matbaa işlerimizi yürütürken promosyon işlerimizi ikinci şubemizde yürütüyoruz. Böylelikle müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunuyoruz. Promosyon alanında da ahşaptan mermere, plastikten kartona kadar her türlü malzemenin üzerine baskı yapabiliyoruz” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay ÇOPUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri