Ribat Eğitim Vakfı, bu yıl 3 kıta 39 ülkede kurban kesecek

Ribat, her yıl olduğu gibi bu yıl da mağdur ve mazlum coğrafyaların yetim, kimsesiz, yoksul evlatlarına 2020 Kurban Organizasyonu ile sevinçler yaşatmaya hazırlanıyor.

Ribat, her yıl olduğu gibi bu yıl da mağdur ve mazlum coğrafyaların yetim, kimsesiz, yoksul evlatlarına 2020 Kurban Organizasyonu ile sevinçler yaşatmaya hazırlanıyor. Ribat Eğitim Vakfı'nın  yurt dışı kurban hisse bedeli 700 TL, yurt içi kurban bedeli ise 1250 TL olarak açıklandı.Vakıf bu yıl 3 kıta 39 ülkede ihtiyaç sahibi kişilere kurban bayramı coşkusunu yaşatacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ribat Eğitim Vakfı yetkilileri, salgın ve küresel mücadelenin devam ettiği günlerde insani yardım faaliyetlerinin daha çok önem arz ettiğini belirtti. Böyle bir süreçte başta ramazan olmak üzere tüm aylarda kesintisiz yardım faaliyetleri ile binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaştıklarını ve şimdi de 2020 yılı kurban organizasyonu ile 3 kıta 39 ülkede olacaklarını belirttiler.

Ribat Eğitim Vakfı'nın  yurt dışı kurban hisse bedeli 700 TL, yurt içi kurban bedeli ise 1250 TL olarak belirledik. Uzakları anlamlı kılan mağdur olmaları mazlum olmaları geride kalan yetimlerimize savaş mağdurları ile yoksul kardeşlerimize yine kurbanla sevinçler yaşatacağız.

Mazlum coğrafyalarda olan çalışanlarımız, temsilciliklerimiz ile Ribat Eğitim Vakfı koordinesinde hem yurt dışında hem de yurt içinde kurban ibadetimizi infak ruhu ile yerine getireceğiz. Kardeşlerimizin kurban bağışlarını afet bölgelerinde, aşevlerinde, Kur 'an Kursları'nda, yetimhanelerde, medreselerde, mülteci kamplarında kardeşlerimize ulaştırıp, kurban vekâlet videolarımızı her zaman olduğu gibi kendilerine göndereceğiz.

Dün olduğu gibi bugün de kesintisiz olarak devam ettiğimiz insani yardım faaliyetlerimize pandemi sürecinde de tüm tedbirlerimizi alarak hazırız. Bu vesile ile bağışçılarımıza, gönüllülerimize bir kez daha sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”dediler

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri