Şehit İdris Özek dualarla anıldı

Konya Şehit Aileleri Derneği tarafından geleneksel olarak her 15 günde pazartesi günü bir şehidi anmak için yürütülen hatim duası ve yemeği geleneği kapsamında bu hafta 2003 yılında Şırnak Silopi’de şehit olan Er İdris Özek anıldı.

Konya Şehit Aileleri Derneğinde gerçekleştirilen hatim duası ve yemeğine şehit anne-babaları ile şehit ailesi ve sevenleri katıldı. Şehidin Annesi Lütfiye Özek, “Oğlumuz ve şehidimiz İdris Özek’i bir kez daha dualarla anmanın mutluluğunu yaşadık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Dernek Başkanı Recep Pekdemir ise, “Şehit Jandarma Er Özek için hatim duasını mübarek Ramazan ayı öncesi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dileklerimizi sunuyorum. Dernek olarak her 15 günde bir şehitlerimizi anıyor, hem dua ediyor, hem de hatim yemeğini sevenleriyle birlikte paylaşıyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri