Selçuklu Belediyespor’dan 2 Avrupa Şampiyonluğu

Selçuklu Belediyespor’dan taekwondoda 2 Avrupa Şampiyonluğu

Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Milli Sporcuları Alican Özcan ve Mahmut Bozteke, İngiltere’de düzenlenen Para-Taekwondo Avrupa Şampiyonasında iki altın madalya kazanarak şampiyonaya damga vurdu. Selçuklu Belediyespor Kulübünü ve Türkiye’yi temsil eden başarılar sporcular kazandıkları altın madalya ile 2024 Paris Olimpiyatlarına katılım yolunda da büyük bir avantaj elde etti. Para-Taekwondo K44 58 kg da mücadele eden ve ilk altın madalyayı kazandıran Alican Özcan finalde karşılaştığı Fransız rakibi Bopha Kong'u 34-15 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Avrupa Şampiyonluğuna ulaştı. Selçuklu Belediyespor Kulübünün bir diğer Milli Sporcusu Mahmut Bozteke ise K44 63 kilo finalinde İtalyan rakibi Antonio Bossolo'yu 15-11 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN DESTEK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Tekvando Takımı Alican Özcan, Mahmut Bozteke ve İkra Kayır ile bir araya geldi. Milli Takım Sporcularının müsabakalarını yerinde takip eden Başkan Pekyatırmacı madalya sonrası büyük sevinç yaşadı. Başkan Pekyatırmacı’nın yanı sıra Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz’da müsabakaları yerinde takip ederek sporculara destek verdi. Madalya töreninin ardından Başkan Pekyatırmacı ve kulüp yöneticileri sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA'DA SPOR Haberleri