Selçuklu Hokey Takımı 1.Lige Yükseldi

Selçuklu Belediyesi Hokey Takımı Gaziantep de gerçekleştirilen Hokey 1. Lig belirleme maçlarında Türkiye üçüncüsü olarak 1. lige yükselmeye hak kazandı.

Türkiye Hokey Federasyonu Erkekler-Kadınlar Süper Lige yükselme ve 1. Ligi belirleme maçları 17-21 Eylül tarihleri arasında Gaziantep de gerçekleştirildi. Türkiye genelinden 25 takımın mücadele ettiği karşılaşmalara Selçuklu Belediyesi Hokey takımı da katıldı.

Selçuklu Belediyesi Hokey takımı Federasyon tarafından çekilen kuralar sonucunda belirlenen G gurubunda yer alarak maçlara çıktı. Mavi beyazlılar grup maçlarında Diyarbakır Kaplan Spor Kulübünü 15-0 ve Gaziantep Gazikent Kulübünü 5-0 yenerek guruplardan çıkmayı başardı.

Selçuklu Belediyesi Hokey takımı sonra eşleştiği takımlar Gaziantep Manassporu 5-0, Zonguldak Demir Tenissporu 4-1, Kahramanmaraş Hokey Kulübünü 2-1 mağlup ederken Osmaniye Gençlikspor'a 2-1 yenildi. Alınan bu sonuçların ardından Selçuklu Belediyesi Hokey takımı Türkiye üçüncüsü olarak 1. lige yükselmeye hak kazandı. Mavi beyazlı takım 2014-20154 sezonunda Hokey 1. Liginde mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri