Selçuk’tan ASELSAN’a ziyaret

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, eğitim-öğretim odaklı olarak dış paydaşlar ile işbirliği çalışmalarına devam ediyor.

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, eğitim-öğretim odaklı olarak dış paydaşlar ile işbirliği çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin en büyük savunma sanayii kuruluşlarından olan ASELSAN’ın iştiraki olarak Konya’da faaliyet gösteren ASELSAN Konya Tesisleri’ne üniversite-sanayi-kamu iş birliği kapsamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İlker Ali Özkan ve Doç. Dr. Abdullah Engin Özçelik, Prof. Dr. Süleyman Neşeli, Dr. Öğr. Üyesi Hakan Terzioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Murat Köklü ve Öğr. Gör. Enes Yücel’den oluşan heyet, ASELSAN Konya Genel Müdürü Bülent Işık’ın ev sahipliğinde, şirket direktör ve yöneticilerinin de katılımıyla toplantı yapıldı.

Toplantıda, başta lisansüstü eğitimde proje tabanlı tez geliştirme üzerinde de karşılıklı fayda temelli yapılabilecek çalışmalar olmak üzere, akademisyenlerin uzmanlık alanları doğrultusunda yapılabilecek ortak çalışmalar üzerinden görüş alışverişinde bulunuldu ve üniversite-savunma sanayi ilişkisinin bilimsel açıdan önemi vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri