Seri aşkına

Sezonun ikinci devresine Samsun Anakent galibiyetiyle başlayan Selçuklu Belediyespor, ikinci haftasında oynanacak Düzce Belediyespor maçından da galip gelerek seri yakalamak istiyor. Yarın Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde oynana

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 19. haftasında Düzce Belediyespor’u konuk edecek. Sezonun ikinci devresine deplasmanda oynanan Samsun Anakent galibiyetiyle başlayan mavi-beyazlılar, yarın oynanacak karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisi oluşturmak istiyor. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Yücel Çilingir, Erhan Gürsel, Tolga Edis hakem üçlüsü yönetecek.

DANİELS EN BÜYÜK KOZ

Selçuklu Belediyespor’un Amerikalı foveti William Daniels, yarın oynanacak Düzce Belediyespor maçında temsilcimizin en büyük kozlarından birisi olacak. Şu ana kadar 18 maçta forma giyen Daniels, rakip potalara ortalama 20.8 sayı bırakarak bu alanda takımda zirve yaptı. Daniels’in Düzce maçında da yükselen grafiğini sürdürmesi bekleniyor.

KYLE VE CORIN DÜZCE’NİN BEL KEMİĞİ

Sezona istediği gibi başlayamayan Düzce Belediyespor’da ise 2 isim en öne çıkıyor. Yeşil-beyazlı takımda Danimarkalı sayı ve asist lideri Corin Darıus Henry ve Amerikalı ribaund lideri Kyle Justin Hunt takımın en önemli kozlarından birisi olarak dikkatleri çekiyor.

GÜNDE ÇİFT ANTRENMANLA ÇALIŞTI

Düzce karşısında kazanarak galibiyet serisi oluşturmak isteyen Selçuklu Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanlarla sürdürdü. Mavi-beyazlılar maç öncesi ter antrenmanının ise bugün yaparak maç saatini bekleyecek.

Haber: Hasan Yıldırım

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri