×
  • Anasayfa
  • KONYA
  • KONYASPOR
  • SİYASET
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • KONYA'DA SPOR
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • SPOR
  • 3.SAYFA
  • PUSULA LİFE
  • KÜLTÜR-SANAT HABERLERİ
  • TEKNOLOJİ
  • RESMİ İLANLAR
☰
  • Anasayfa
  • Foto Galeri
  • EĞLENCE

Sporda her yaşın ortak adresi: Akşemseddin Sosyal Tesisi

Selçuklu Belediyesi’nin Akşemseddin Mahallesinde bulunan Akşemseddin Sosyal Tesisi 2010 yılında halkın hizmetine sunuldu.

08 Aralık 2017 Cuma 09:41
Ad
Sporda her yaşın ortak adresi: Akşemseddin Sosyal Tesisi
115

Selçuklu Belediyesi’nin Akşemseddin Mahallesinde bulunan Akşemseddin Sosyal Tesisi 2010 yılında halkın hizmetine sunuldu.

Sporda her yaşın ortak adresi: Akşemseddin Sosyal Tesisi
215

Tesiste kadınlara yönelik fitness, aerobic – step ve pilates branşları bulunuyor. Erkeklere yönelik ise vücut geliştirme ve fitness branşları yer alıyor. Masa tenisi de bulunan tesis vatandaşlara sağlıklı ve bilinçli bir yaşam sunuyor.

Sporda her yaşın ortak adresi: Akşemseddin Sosyal Tesisi
315

Pazar günleri kapalı olan tesiste 1 kadın, 1 de erkek antrenör vatandaşlara hizmet veriyor. Profesyonel antrenörleriyle bilinçli sporu aşılayan tesiste; kadınlar için pazartesi, çarşamba ve cuma seansları mevcut.

Sporda her yaşın ortak adresi: Akşemseddin Sosyal Tesisi
415

Kadınlar için seanslar 08.00 – 20.00 saatleri arasında. Erkekler içinse salı, Perşembe, cumartesi seansları bulunuyor. Erkekler için seans saatleri ise 17.00 – 23.00 saatleri arasında. 200 erkek üye, 200 de kadın üye kapasitesine sahip tesis, misafirlerine makul ücretler sunuyor.

515

Akşemseddin Sosyal Tesisi’nde uzman antrenörler eşliğinde kişiye özel spor programı uygulanıyor. Her bir üyenin yağ ve kas oranı hesaplanarak spor haritası çizilmekten ve bu şekilde bilinçli ve sağlıklı spor yapmaları amaçlanıyor

615

Akşemseddin Sosyal Tesisi bünyesinde sportif faaliyetlerin yanı sıra çeşitli konularda eğitim programları, sosyal ve kültürel aktiviteler de düzenlenmekte. Üyelik sistemi ile çalışan tesiste ayrıca misafir üyelerin de faydalanabileceği seanslık girişler mümkün.

715

PROFESYONEL HOCALARLA ÇALIŞIYORUZ

58 yaşındaki İrfan Öztürk 2001 yılından beri düzenli olarak spor yapıyor.  1 yıldır da Akşemseddin Sosyal Tesisine üye. Öztürk, “1 senedir tesise üyeyim. Tesisin bize sunduğu imkânlardan çok memnunum. Hocalarımız çok profesyonel. Allah, bize bu imkânı sunan Belediye Başkanımızdan razı olsun” dedi.

815

SAĞLIKLI SPOR İÇİN BURADAYIM

53 yaşındaki Yahya Arı tesise 1 haftadır üye. Arı, “Emekli olduktan sonra spora başlamaya karar verdim. Evime yakın ve bilinçli sporun adresi olduğu için Akşemseddin Sosyal Tesisini tercih ettim. Sağlıklı spor yapmak için buradayım” diye konuştu.

915

ŞEKER VE KOLESTEROLÜM DENGELENDİ

Tesisin kadın üyelerinden Müzeyyen Durak, 48 yaşında 2 buçuk yıldır da tesise düzenli olarak geliyor. Şeker direnci ve kolesterolü yükselince doktor tavsiyesiyle spora başlayan Durak, “Doktor tavsiyesi üzerine başladım. Burada şekerim ve kolesterolüm dengelendi. Sor sayesinde vücudum esnedi ve eskiden iş yaptığımda kas ağrılarım olurdu artık olmuyor. Hocalardan çok memnunum her imkânımız var. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Burada aile gibi olduk” dedi.

1015

ÜCRETLER ÇOK MAKUL

Eğitimci-Yazar Volkan Erikçe ise tesise 5 aydır üye ve sağlıklı bir yaşam için spora başlamış. Erikçe, “Burada ücretler çok makul. Ortam, nezih ve ferah. Çalışma aletleri ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Antrenörlerin ilgisi ve profesyonel olmasında çok memnunum. Başkanımıza spora verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

1115

İNCİ TANELERİ

Yaşama sevinci: yaşamaktan ve dünyada olmaktan mutluluk duymanın bir başka adıdır, bir başka deyişle her şeye pozitif bakabilmenin adıdır. Aynı zamanda sağlıklı yaşamanın da olmazsa olmazıdır yaşama sevinci.Bu şehir fazlasıyla öğretti bütün bunları, on binlerce öğrencimiz okulunda değerlerini öğrenirken mutlu oldu, yirmi beş bin gencimiz spor salonunda sporunu yaparken sevindi, on binlerce emeklimiz lokallerinde mutlu oldular. Yirmi bin erişkin bireyimiz inci tanesi gibi şehrin her yerine kurduğumuz sosyal tesislerde mutlu oldular. İnci tanelerinde çalışanlar da mutluluğa katkı sağladıklarından dolayı mutlu oldular. Ailecek mutlu olduk, olmaya da devam edeceğiz.İnci taneleri sayesinde şehrimizde sağlıklı yaşam kültürü, ailelerde de aidiyet duygusu oluştu. Biz biliyoruz ki metropollerde bu duyguyu oluşturmak oldukça güç bir durum.Kısaca ne kadar inci tanesi o kadar mutlu insan. Darısı diğer şehirlerin başına inşallah.Sağlıcakla kalın…

Selçuklu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü
Muharrem Başaltun

1215
1315
1415
1515