Su Sorunu Olmayan Bir Konya İçin Çalışıyoruz

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu..

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Konya İl Koordinatörü Yavuz Uysal’ı ziyaret ederek görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Yapılan görüşmelerde Konya tarım ve hayvancılığı, sulama çalışmaları ve üreticilere verilen destekler üzerinde duruldu. Etyemez, “Bugünden geleceğe Konya tarımımız için önemli adımlar atıyoruz. Suyumuzun her damlasının kıymetini bilmeliyiz. Gelecekte susuz ve çaresiz değil, daha yaşanabilir ve su sorunu olmayan bir Konya için çalışıyoruz. Bu bilinçle son 18 yılda sulama alanında 11 milyar lira yatırım yaparak 283 tesisi hizmete aldık. Konya’mıza 22 baraj, 30 gölet, 2 yeraltı depolaması, 67 sulama tesisi ve 141 taşkın koruma tesisi kazandırdık. İnşallah bu projelerimizi de hayata geçirerek, suyumuzu tasarruflu ve bilinçli kullanarak Konya’mızı daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri