Sürüm Premium Açılış İçin Gün Sayıyor

Sürüm Şekerleme Yönetim Kurulu, yerel basın çalışanlarıyla bir araya gelerek, Büsan Organize Sanayisi Bölgesinde, Sürüm Premium adı altında açılacak olan 3’üncü şubesini basına tanıttı.

Sürüm Şekerleme firmasında gerçekleşen tanıtım toplantısına, yerel basın çalışanların ilgisi yoğundu. Cuma günü Büsan Organize Sanayisi Bölgesinde Sürüm Premium adı altında açılışı gerçekleşecek olan 3’üncü şubenin tanıtımını Sürüm Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Karakurt yaptı. Karakurt, 100 yıla yakın tarihiyle kuşaktan kuşağa aynı performansla; kalite ve güvenle 4. kuşak olarak bayrağı devir aldıklarını söyledi.

DAMAKTAN KALBE GİDEN YOL AÇTIK

Sektörde lider olmanın verdiği sorumluluğu gelecek nesillere aktarmanın heyecanıyla büyümeyi hedeflediklerini belirten Başkan Karakurt, “Lokum, çikolata, şekerleme ve çerezden oluşan bütün ürünlerimizi Büsan Organize Sanayi içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz çikolata cafemiz ile farklı bir konsept oluşturarak ‘Damaktan Kalbe Giden’ bir yol açtık. Bunu da şubelerimize ilave olarak Sürüm Premium adını koyduk. 3. mağazamız olan Sürüm Premium, 600 metrekare alanda hizmet verecek bir mağaza oldu. Zengin çeşit ve geniş yerleşim alanı olduğu için Sürüm Premium adını verdik. Başta Konya sanayisi olmak üzere tüm Konya'ya hizmet edecek bir mağazayı şehrimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

3’ÜNCÜ ŞUBEMİZİ 13 NİSAN CUMA GÜNÜ AÇIYORUZ

Konya'mızın tarihini önemsediklerini belirten Karakurt, çikolata ambalajlarında tarihi yansıttıklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “El yapımı çikolata ile Konya'da söz sahibiyiz. Özellikle kurumsal tasarımlarla kişiye ve firmalara özel çikolata tasarlıyoruz. Zengin çikolata çeşitlerimiz üzerinde Konya'dan fotoğrafların olduğu Konya collection serisi çikolatalarla özel hizmet veriyoruz. İnsanlarımızı sevginin sıcak anlarında buluşturmak anlayışıyla 13 Nisan Cuma günü saat 14:30 da gerçekleştireceğimiz açılışımızda siz değerli basın mensuplarını ve halkımızı yanımızda görmek istiyoruz.”

Toplantı sonunda; Sürüm Şekerleme Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Ali Karakurt, Mehmet Karakurt ve Melih Karakurt, günün anısına basın mensuplarıyla fotoğraf çekilerek, bilgi alışverişinde bulundu.

HABER: Uğur Sarı

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

PUSULA LİFE Haberleri