Turizm Fakültesi Heyetinden Başkan Tutal'a Ziyaret

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır, Yrd. Doç. Dr. Şafak Ünüvar ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kahraman Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Konya bölgesinde ve Seydişehir'de turizm alanında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, 28-30 Mayıs 2015 tarihli Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi içinde bir dizi görüşme yapıldı.

Başkan Mehmet Tutal’a Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi ile ilgili bilgi veren Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır, “Konya'da yapılacak olan Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi, yerli ve yabancı akademisyenlerin, eğitimcilerin, sektör temsilcilerinin ve öğrencilerinin uluslararası turizm gelişmeleri ile ilgili güncel konuları, eğilimleri ve göstergeleri ile ilgili araştırma yapmalarını sağlayacak ve onlara yaptıkları araştırmalarının sonuçlarını tartışabilecekleri bilimsel bir ortam sunacak. Bu organizasyonun en önemli özelliği ise, uygulamalı ve teorik çalışmalarla turizm sektörü ile ilgili uluslararası gelişmeleri yakından takip eden turizm araştırmacılarına ve sektör temsilcilerine uluslararası bir platform sunmak ve onlara uluslararası düzeyde turizm sektörüne yönelik her alanla ilgili değerlendirme yapmalarını sağlayabilmek. Bu alanda yapılan çalışmalar Konya ve çevresini yakından ilgilendiriyor. Bölgemizin de turizm değerlerinin ön plana çıkartılması ve tanıtımının iyileştirilmesi, şehrin ekonomik olarak kalkınması açısından büyük önem taşımakta.”dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ziyaretlerinden dolayı Selçuk Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır ve ekibine teşekkür ederek, Seydişehir'in turizm alanında daha da ileri düzeylere taşınması için çalışmalar başlatıldığını belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri