Türk pop müziğinin divası Nazan Öncel SKM' de müzikseverlerle buluştu

Yıllardır yazdığı şarkılarla müzikseverlerin kalbinde taht kuran, yazdığı şarkılarla nice nesiller yetiştiren pop müziğin en sevilen hit şarkılarının yaratıcısı Nazan Öncel ilk kez SKM’ de sahne alarak muhteşem performansıyla hayranlarına unutulmaz dakika

Yalnızca sesiyle değil yazar kimliğiyle de büyük beğeni toplayan Nazan Öncel' in çıkardığı Yan Yana Fotoğraf Çektirelim albümü büyük bir başarı yakaladı. Özellikle Tarkan'la yaptığı düetler çok beğenilen sanatçı ''Hay Hay'', ''Nereye Böyle'', ''Hokka'' gibi parçalarla müzik listelerin üst sıralarında haftalarca kaldı.

 

Selçuklu Kongre Merkezi’nde yeni sezonun açılmasıyla beraber ilk konserde 2000 kişi ile salonun tamamen dolması Konya’nın sanata düşkünlüğünü gösterdi.

 

Türk Pop müziğinin güçlü ismi Nazan Öncel, SKM’ de verdiği konserinde en güzel şarkılarını 2000 kişi ile birlikte söyledi. Sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Öncel muhteşem şarkılarıyla dinleyicilerini eğlendirdi. Keyifli konserde güzel sesiyle yüreklere dokunan sanatçı, eski ve yeni şarkılarını hayranlarıyla birlikte söylerken güçlü performansı ile sevenlerinden bol bol alkış aldı.

 

Konya Event’ in iş birliğiyle düzenlenen konserde şarkıcıyı canlı dinleyen hayranları Nazan Öncel’in her şarkısını beraber söyleyerek, yeni sezonu coşku ile karşıladı.

 

Selçuklu kongre Merkezi sezona dolu dolu başlarken, sürpriz etkinliklerle yeni sezonda da misafirlerini bekliyor. SKM Etkinlik takvimini takip ederek veya selcuklukongremerkezi.com web sitesinden takvime ulaşabilirsiniz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri