Video konferans sistemi olan Zoom’da yeni özellik ne? İşte o özellik

Özellikle pandemi süreci ile evde çalışma döneminin başlamasının ardından, toplantılar, dersler ve görüşmeler online konferans uygulaması olan Zoom ile yapılmaya başlandı. Zoom’a yeni bir özellik geldi.

Özellikle pandemi süreci ile evde çalışma döneminin başlamasının ardından, toplantılar, dersler ve görüşmeler online konferans uygulaması olan Zoom ile yapılmaya başlandı. Zoom’a yeni bir özellik geldi. Eğitim ve iş hayatında sıkça tercih edilen bir uygulama haline gelen Zoom bu sayede abone sayısını da artırdı.  Zoom uygulamasının bu kadar dikkat çekici olmasının hemen ardından teknoloji şirketleri bu durumda farklı alternatifler sunabilmek için harekete geçti. Şimdilerde ortaya çıkan bir duruma göre Zoom uygulamasına rakip olabilecek yeni bir uygulama geliştiriliyor. Bu süreçte Microsoft tarafından etkili bir çalışmaya başlandı bile.

DAHA PRATİK KULLANILACAK

Microsoft’un yaptığı çalışmalar sonucunda, Microsoft Windows  10 işletim sistemi ile birlikte gelecek olan uygulamanın ismi ise ‘Meet Now’ olacağı öğrenildi. Bu uygulama aslında çok basit bir algoritma üzerine kurulacak ancak bu süreçte kullanıcıların uygulamayı daha pratik şekilde kullanmalarına ve böylece daha etkili çözümler sunmalarına imkan tanınacak. Kullanıcılar tek seferlikte toplantılara katılmanın keyfini üyelik sisteminin olmamasıyla sürecekler. Bu konuda kişilerin Microsoft hesaplarının olup olmadığına bakılmasına gerek kalmayack.  Genellikle diğer uygulamalara bakıldığı zaman hesap açmak gerekiyor. Meet Now uygulaması ile birlikte herhangi bir hesaba ihtiyaç duyulmadan sorunsuz bir şekilde tüm toplantılara katılabilirsiniz. Böylece zahmetsiz bir hizmet sunacak olmasından dolayı dikkat çekebileceği düşünülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

TEKNOLOJİ Haberleri