Yasin Sülün, olaylı maçlara mimli!

U21 Süper Lig’de, Konyaspor-Beşiktaş maçının ardından büyük bir kavga çıkmış, bu kavganın çıkış nedeni de tartışmalara yol açmıştı. Son olarak, Konyaspor cephesinin suçlu bulduğu Beşiktaş antrenörü Yasin Sülün hakkında ilginç bir haber daha ortaya çıktı

Geride kalan hafta sonu U21 Süper Lig’de oynanan Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçının ardından büyük bir kavga çıkmış, bu kavganın çıkış nedeni de tartışmalara yol açmıştı. Konyaspor cephesi, resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada; U21 Teknik Direktörü Yasin Sülün’ü suçlarken, yarım saat sonra As Başkanlardan Mehmet Günbaş, konuk takımın oteline giderek çiçek vermiş ve bu hamle de kafaları karıştırmıştı.

DİVAN KURULU ÜYESİ DE SÜLÜN’Ü SUÇLADI

Maçı izleyenler arasında bulunan Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Ahmet Özkaya, maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, olayların Beşiktaş U21 Teknik Direktörü Yasin Sülün’den başladığını yazmıştı. Bu durum üzerine de Beşiktaş cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.

YURT DIŞINDA DA ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Beşiktaş U21 Teknik Direktörü Yasin Sülün, daha önceki yıllarda da yurt dışında da bir skandala imza atmıştı. Sülün’ün, 2016 yılında Malezya’da yapılan Frenz International Cup 2016 turnuvasında da ortalığı karıştırdığı öğrenildi. Beşiktaş, Brezilya’nın Internacional takımı ile karşılaşırken, maçın gözlemcisi Yasin Sülün’ün rakip takımın formasıyla aynı renkte tişört giydiği için üzerine bir yelek giymesi yönünde onu uyarmış, Sülün ise buna karşı çıkmıştı. Israrların devam etmesi üzerine de Yasin Sülün takımını sahadan çekerek hükmen 3-0 mağlup sayıldı. Beşiktaş altyapısının, yurt dışında katıldığı son turnuvanın bu olması da dikkatlerden kaçmadı.

Haber: Hasan Yıldırım

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri