“YAŞLI ŞEF” ROMANI İLE BAŞARI YAKALADI

Seydişehir Adliye Sarayında çalışan Denetimli Serbestlik personeli Sosyolog Ebubekir Uğur “YAŞLI ŞEF” romanı ile ADALET SEN Tarafından Adalet Bakanlığı’nda “2018 YILININ EN’LERİ seçildi...

Seydişehir Adliye Sarayında çalışan Denetimli Serbestlik personeli Sosyolog Ebubekir Uğur “YAŞLI ŞEF” romanı ile ADALET SEN Tarafından Adalet Bakanlığı’nda “2018 YILININ EN’LERİ seçildi.

Adalet Sen öncülüğünde; Adalet Bakanlığı personelinin (CTE dahil) aday önerileriyle ve Tertip Kurulunca yapılan oylamaların ortalaması alınmak suretiyle belirlenen " yılın enleri" ödülü 8 Aralık Yargı Çalışanları Günü'nde sahiplerini buldu.

Adalet Sen'in ülke çapında yaptığı bu etkinlikte Konya/Seydişehir Adalet Sarayı Denetimli Serbestlik sosyologlarından Ebubekir Uğur yazdığı ve 2018 Mayıs ayında yayımladığı romanı "YAŞLI ŞEF" ile 8 Aralık Yargı Çalışanları Günü anısına 2018 yılının en iyi "Denetimli Serbestlik Personeli" seçildiği öğrenildi.

Adliye çalışanlarından Sosyolog Ebubekir Uğur’un yayınlanan romanı ‘Yaşlı Şef’ :

"Gökdelenlerden havalanıp; yemyeşil hayat kokan dağlara,masmavi huzur kokan göllere kanat çırpan bir kartalın hikayesi..." ni anlatıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

3.SAYFA Haberleri