Yeni tramvay hattında İnşallah bu bomba patlamaz…

Uğur Özteke

İzninizle bugün yine sizlerden gelen üç ayrı konuya kısa kısa ama fotoğraflı olarak yer vermeye çalışacağız. Ama önce dün Büyükşehir içerisinden gelen ve “gülelim mi, ağlayayım mı?” diyeceğimiz dedikoduyu ucunu kanatarak başlayalım. Ama doğru ama yanlış, belki yalan belki de iftira... Ancak kaynak öyle sıradan biri değil. Bize aktırılana göre Alaaddin-Adliye hattında Üçler virajında tramvayın dönüş açısında sorun çıkmış. Çözüm yolları aranıyormuş. Onları da aktardılar. Ama şimdilik bu duyuma inanmak istemiyoruz. Çünkü bu şaka gibi bir şey…      
SELÇUK TIP TEMİZLİKTEN
ÖZEL VE ÜZEN BİR KARE…

Bir duyarlı vatandaşımız Selçuk Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Bölümü’nden fotoğraf çekip dertlenmiş ve altına da yazmış;

“Bu el temizleme kutuları Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi bölümünde hasta yatakhanesi koridorlarında mevcut. Ama hepsinin içi boş, içinde el temizleyici sıvı yok. Bunun içi dolu olmayacaksa  niye sırf görüntü için mi konmuş?”
STATTAKİ DELİK

Burası da yeni muhteşem stadımızın Doğu üst C 10.sıra 22-23 koltuk arası. Stadyum yetkililerinin dikkatine... 

MAÇA GİREMEYEN
BÖYLE İNSAN ÇOK


İşte okurumuz, aynı zamanda fanatik Konyasporlu dostlarımızdan Mesut Altay Bey ve oğlu Konyaspor-Gaziantepspor maçına gidip de giremeyenlerden. Ve diyorlar ki, “Sayın Uğur Özteke ağabey; sesimiz olun. Passolig saçmalığı yüzünden tek maçlık bilet alamadığımız için stada giremedik.”
…………..

Yarın inşallah görüşebilmek ümidi ile hoşça kalın.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün. Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak. O zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Meram Yaka Çinili Çeşme Kavşağı’nda otomobilin kapısını açıp yere tükürmediğimiz zaman ADAM oluruz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.