Yola çıkacaklar dikkat! Bu yollarda çalışma var

Kara Yolları Genel Müdürlüğü 26 Kasım yol durumu bültenini yayımladı. Buna göre Türkiye'de hangi yollarda çalışma var? Hangi yollar trafiğe kapalı ? Detaylar haberimizde...

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Turgutlu kavşağının 4 numaralı kolunun 2. kilometresinde üstyapı bakım onarım çalışmaları nedeniyle saat 18.00'e kadar sırayla sağ ve sol şeritler trafiğe kapatılacak.

TAG Otoyolu'nun Osmaniye-Düziçi kavşakları 9-12. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle şerit aktarımı yapıldığından ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Niğde-Pozantı Otoyolu'nun 13-18. kilometrelerinde Kırkgeçit-2 Viyadüğü'nde (Tüneller mevkisi) onarım çalışması dolayısıyla ulaşıma Adana istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

Adapazarı-Mekece yolunun 44-48. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Gerede-Ankara yolunun 23-28. kilometrelerinde üstyapı (BSK) yenileme ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle Gerede-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-Gerede istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) devam ediyor.

Denizli-Çardak yolunun 20-23. kilometrelerinde Kaklık altgeçidi yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım yan yoldan kontrollü olarak sağlanıyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları sebebiyle kapatıldı. Bu nedenle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 20-21. kilometrelerinde Bartın Devlet Hastanesi kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Piraziz-Tirebolu-Görele yolunun 0-74. kilometrelerinin muhtelif kesimlerinde otokorkuluk montaj çalışması sebebiyle saat 18.00'e kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Suşehri-Geminbeli-Zara yolunun 42-43. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

TÜRKİYE Haberleri