Seydişehir Belediyesi Makina Parkı'na modern bina

Seydişehir Belediyesi Makina Parkı'na modern bina
Seydişehir Belediyesi Makina Parkına, yeni modern hizmet binası yapılıyor.

Uzun yıllardır hizmet veren mevcut Makina Parkı binasının eski ve hantal yapısını ortadan kaldırmak ve modern çalışma alanları oluşturularak verimliliğin ve üretimin artırılması amacı ile Makina Parkı Amirliği hizmet binası yenileniyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi birimlerinin bir çatı altında ve koordineli bir şekilde daha kaliteli hizmet vermesi amacıyla Bin 80 metrekare alana Makina Parkı Amirliği ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli için yeni bir bina  inşa edileceğini belirtti.

Fen İşleri Müdürlüğü saha personeli, Makina Parkı  Araç Bakım Merkezi ve ilgili birimlerin yeni yapılan bina ile bir araya getirileceğini  ifade eden Başkan Tutal; "yıllar önce yapılan makina parkı amirliği ve araç bakım merkezi olarak kullanılan binamız artık yetersiz ve ömrünü tamamlamış durumda. Bu nedenle üretimin daha etkin, araçların bakımlarının daha iyi şartlarda yapılabileceği, yoğun kış şartlarına daha uygun yeni modern bir hizmet binası yapacağız. Fen İşleri Müdürlüğü personelinin toplanma yeri olan eski garaj, Eski Garaj projesinin hayata geçmesi ile, saha çalışanları artık yeni binada toplanarak çalışma alanlarına sevk edilecek." dedi

Seydişehir Belediyesi Makina Parkı Amirliğinin yapılan modern bir çalışma alanında hizmet vereceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "yeni hizmet binamızda 6 metre eninde 12 metre uzunluğunda 15 adet kapalı bakım, onarım, atölye ve idari bina alanı bulunacak.  Burada araçlarımızın bakım ve onarımları ile Seydişehir Belediyesi bünyesinde kullanılan kamelya, oturma bankı ve totemlerin üretimi burada yapılacak. Her geçen gün Seydişehir Belediyesi kendi bünyesinde oluşturduğu imalatları ile dışa bağımlığını azaltarak hizmet kalitesini daha da yukarıya taşıyacak." dedi. 

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.