Seydişehir Belediyesi Su Çalışmaları

Seydişehir Belediyesi Su Çalışmaları
KONYA (AA) - Seydişehir’de yaşanan su sıkıntısının giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce (KOSKİ) çalışmalar...

KONYA (AA) - Seydişehir’de yaşanan su sıkıntısının giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce (KOSKİ) çalışmalar yapıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı yazılı açıklamada özellikle su sıkıntısı çekilen yüksek kesimlere ilave su hattı döşeme çalışmaları yapıldığını bildirdi.

Çalışmaların 3 milyon liraya mal olduğunu belirten Başkan Tutal, " KOSKİ Genel Müdürlüğümüz ilçemizin su sorununu çözecek ve kalitesini artıracak çalışmalar yürütüyor. Kuğulu bölgemizdeki kaynaklardan üretilen içme suyunu 5 bin 210 metre isale hattıyla şehir merkezindeki mahallelerimize vereceğiz. Çalışma neticelendiğinde ilçemiz kesintisiz daha güzel bir içme suyu imkanına kavuşacak. 2018 yılı temmuz ayında çalışmalar tamamlanacak." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.