Seydişehir Kaymakamı Erdoğan Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Seydişehir Kaymakamı Erdoğan Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
KONYA (AA) - Seydişehir İlçesi Kaymakamı Aydın Erdoğan ilçe merkezinde bulunan şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan ziyaretlerin ardından yaptığı...

KONYA (AA) - Seydişehir İlçesi Kaymakamı Aydın Erdoğan ilçe merkezinde bulunan şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, şehitlerin yakınlarının kendileri için emanet olduğunu ve ziyaret ettiklerini, ailelerin mübarek ellerini öptüğünü söyledi.

Şehit ailelerinin onur ve gururunu paylaşmak istediklerini ifade eden Erdoğan, "Vatani görevleri sırasında farklı tarihlerde şehit olan İsmail Cesur ve Ali Ergenin anne ve babasını ziyaret ettik. Şehitlerimizin Anne ve Babaları bizim emanetlerimizdir, onların acılarını elimizden ve dilimizden geldiği kadarıyla hafifletmeye çalışıyoruz. Devlet olarak her zaman şehit ailelerine kapılarımız sonuna kadar açık ve her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi.

İlçe Müftüsü Adem Bebek tarafından Şehitler için yapılan duaların sonra ziyaret sona erdi.

Ziyarete Kaymakam Aydın Erdoğan, Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Tğm. Salih Yahya Koca, Askerlik Şubesi Başkanı Murat Tuna, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilciliği Başkanı Yakup Söğüt katıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.