Seydişehir’de Gazi ve Şehit aileleri yemekte buluştu

Seydişehir’de Gazi ve Şehit aileleri yemekte buluştu
Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 101. Yıl dönümünde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi çalışanları 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 101. Yıl dönümünde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Seydişehirdeki şehit aileleriyle yemekte bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ülke adına evlatlarını şehitlik mertebesine uğurlayan aileler ve milletin gururu gaziler ile bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Adila Baysal Kültür evinde düzenlenen programa, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Başkan Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı, Üsteğmen Ümit Sezgin, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, Askerlik Şube Başkanı Teğmen Fırat Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Devlete hizmet edenlerin asla unutulmadığını belirten Başkan Tutal, "Devlete ve millete hizmet eden, bu uğurda canını veren yürekli insanlarla beraber olmak bizim geleneğimizdir" diye konuştu.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit de, “Üzerinde yaşadığımız topraklarda çok mücadeleler verdik. Bu uğurda şehitlerimize, gazilerimize minnettarız” dedi.

Kaymakam Özyiğit ve Başkan Tutal, günün anısına şehit ailesi ve gazilere birer plaket takdim etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.