Seydişehir’de Hasbihal Buluşmaları

Seydişehir’de Hasbihal Buluşmaları
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Hasbihal Buluşmaları” kapsamında Saadetler ve Pınarbaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Hasbihal Buluşmaları” kapsamında Saadetler ve Pınarbaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, başlatmış olduğu "Hasbihal Buluşmaları" kapsamında Pınarbaşı ve Saadetler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve istekleri dinledi.

Başkan Tutal'ın merkez mahalle ziyaretlerine Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Başkan Tutal, “Kırsal ve merkez mahallerimizde yaptığımız çalışmaları sizlerle birlikte değerlendirmek için buradayız. Sizlere söz verdiğimiz ve yapacağız dediğimiz çalışmaları bir şekilde başladık. Sadece şehir merkezi değil, 31 köy, 8 Kasaba, 39 dış mahalle bize dahil olunca toplamda 55 mahallemiz oldu. Takdir edersiniz ki her mahallemize yapmış olduğumuz çalışmayı kanun gereği artık Büyükşehir Belediyemizle birlikte biz yapıyoruz. Hem kırsalda hem merkezde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

baskan-tutal-(4).jpg

“Sıkıntılı günler yaşıyoruz” diyen Başkan Tutal, “Elhamdülillah askerlerimiz şanlı bir şekilde operasyonlarına devam ediyorlar. Afrin Zeytin Dalı Operasyonu devam ediyor.  Zorlu bir coğrafyadayız. 15 Temmuz ihanetini yaşadık. Ama sizler Seydişehir’de herkes sokaklara döküldü. Tüm Türkiye tek yürek oldu. İhanet hareketini geriye püskürttük. Şu anda ordumuz bir operasyon yapıyor ve yine tek yumruk,  tek yürek ve dualarımızla hep birlikte destek oluyoruz. Bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece kullanılan örgütlerin bu millete yapabileceği hiçbir şey yok. Allah’ın izni ile. Yeter ki biz bu birlikteliğimiz, kardeşliğimizi devam ettirelim. Allah birliğimizi ve dirliğimiz daim etsin. Bu gün peş peşe acı haberler geldi. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve bekası için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Ülkemizin ve Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

Saadetler ve Pınarbaşı Mahalle sakinlerine hizmetleri sunum eşliğinde aktaran Belediye Başkanı Mehmet Tutal, program sonunda mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini alırken,uzun sürede mahalle sakinleri ile sohbet etti.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.